Ολοκληρώνονται τα έργα Ορεινής Οδοποιίας Γράμμου

By on 12/07/2012
ΟΔΟΠΟΙΪΑ ΓΡΑΜΜΟΥΣτο  ορεινό σύμπλεγμα του Γράμμου βρέθηκε χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, Δημήτρης Σαββόπουλος, συνοδευόμενος από τη Διευθύντρια Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας, προκειμένου  να δουν από κοντά τις εργασίες ασφαλτόστρωσης που βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή.

 

Με τις ασφαλτοστρώσεις που πραγματοποιούνται στο τμήμα Μυροβλήτη-Κεφαλόβρυσο ολοκληρώνεται το έργο ορεινής οδοποιίας Γράμμου  του οδικού άξονα Πεύκου-Πευκόφυτου προϋπολογισμού περίπου 4,5 εκ. ευρώ, ενταγμένο στο πρόγραμμα «ΠΙΝΔΟΣ».

 

Το μοναδικό κομμάτι που υπολείπεται, αλλά σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει, είναι οι εργασίες οδοποιίας εντός του Πεύκου, προϋπολογισμού περίπου  600.000 ευρώ.

 

Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε ότι «Πρόκειται για έργο πολύ σημαντικό που θα  ικανοποιήσει ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής για  ασφαλή μετάβαση τόσο των ιδίων όσο και των επισκεπτών της» και συνέχισε λέγοντας πως «Στόχος της Περιφερειακής Ενότητας είναι η δημιουργία των υποδομών για την ανάδειξη της ομορφιάς του ορεινού όγκου του Γράμμου. Προς αυτή την κατεύθυνση είναι και η υποβολή δύο νέων προτάσεων στο ΕΣΠΑ που αφορούν  το  τμήμα Κεφαλόβρυσο – Επταχώρι και Πεύκο Λιανοτόπι, οι οποίες σύντομα αναμένεται να αξιολογηθούν θετικά από την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας».

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: