Νέος Κλείτος: Ξεκινά η εσωτερική οδοποιία!

By on 10/07/2012
ΔΑΚΗΣ-ΜΑΛΟΥΤΑΣΤη σύμβαση για την ένταξη στο ΕΣΠΑ του έργου κατασκευής του σημαντικού έργου της εσωτερικής οδοποιίας του οικισμού του νέου Κλείτου, ο οποίος βρίσκεται πίσω από τη ΖΕΠ, κοντά στον Άργιλο, υπέγραψε το βράδυ της περασμένης Κυριακής ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Δακής.

 

Πηγή:prlogos.gr

 

Σχετική διαδικασία έγινε στην έδρα της Τοπικής Κοινότητας του νέου οικισμού, παρουσία κατοίκων του νέου Κλείτου, αλλά και του δημάρχου Κοζάνης, Λάζαρου Μαλούτα, του αντιπεριφερειάρχη, Γιάννη Σόκουτη, καθώς και του αντιδημάρχου, Ευάγγελου Καραπάτσιου.

 

Το όλο έργο έχει προϋπολογισμό 8.000.000 ευρώ, με τον Γιώργο Δακή να ευχαριστεί θερμά τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών για το σημαντικό έργο που επιτέλεσε, προκειμένου να αρθούν σημαντικές δυσκολίες. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δακής «υπήρχαν αρκετά τεχνικά προβλήματα και με την ουσιαστική συνδρομή των Υπηρεσιών της Περιφέρειας καταφέραμε να τα ξεπεράσουμε, ώστε να φτάσουμε στη σημερινή, ευχάριστη στιγμή».

 

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, έκανε λόγο για «κοσμογονία» στην εν λόγω περιοχή, καθώς εκεί υπάρχουν σημαντικά πλεονεκτήματα και αναπτύσσονται ο νέος οικισμός του Κλείτου, αλλά και οι χώροι μετεγκατάστασης της Ποντοκώμης και της Ακρινής, καθώς και η χωροθέτηση του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

 

Την ικανοποίησή τους για τη θετική αυτή εξέλιξη εξέφρασαν, επίσης, τόσο ο πρόεδρος της ΑΝΚΟ Κυριάκος Μιχαηλίδης, όσο και ο γενικός διευθυντής της Γιώργος Αμανατίδης.

 

Δείτε φωτογραφικό υλικό    εδώ  

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: