Παραμυθένιες Κυριακές στην Κοιλάδα με τις Μοβ Τσουκνίδες

By on 03/07/2012
ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΕΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ
Στις χώρες της Ουφρόνης και της Τζουφρόνης και στο μαγικό κόσμο του Ευγένιου Τριβιζά ταξίδεψαν τα μικρά παιδιά που βρέθηκαν στο Δημοτικό Κήπο το πρωί της Κυριακής.

 

«Ο πόλεμος των Ούφρων και των Τζούφρων» ήταν το παραμύθι που επέλεξε και παρουσίασε θεατρικά η ομάδα των ερασιτεχνών ηθοποιών που στηρίζουν τις «Παραμυθένιες» Κυριακές από την πρώτη χρονιά.

 

Την ομάδα αποτελούν οι Βούλα Κιομπέλη, Νατάσα Παπαμάρκου, Λένα Σιακαβάρα, Δώρα Λίτσιου και ο Βαγγέλης Τζημόπουλος, οι οποίοι και τραγούδησαν στην εισαγωγή το τραγούδι των «Παραμυθένιων Κυριακών».

 

Στη συνέχεια τα παιδιά ζωγράφισαν και απασχολήθηκαν δημιουργικά, ολοκληρώνοντας ένα ακόμη πρωϊνό των «Παραμυθένιων Κυριακών».

 

Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τους χορηγούς «The Body Shop» και «Gourmet» για την υποστήριξη και το βιβλιοπωλείο του Δημήτρη Αθανασιάδη που συμμετείχε με έκθεση παιδικού βιβλίου.

 

Το ραντεβού ανανεώνεται για την επόμενη Κυριακή 8 Ιουλίου στις 11 π.μ. με την παιδαγωγική ομάδα «Έλα χαμογέλα» και πρόγραμμα που περιλαμβάνει μύθους τους Αισώπου και παιχνίδια με παιδιά.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: