Σάρωσε τα βραβεία η ρομποτική ομάδα Πτολεμαΐδας-Εξασφάλισε το εισιτήριο για την Παγκόσμια Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

By on 28/06/2012

 

OMAΔΑ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣΤην πρώτη θέση στην κατηγορία του Γυμνασίου, την πρώτη θέση στην κατηγορία του Δημοτικού και τρίτη θέση στην Open κατηγορία κατέκτησε η αποστολή της Πτολεμαΐδας που συμμετείχε στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής W.R.O.

 

 

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Ιουνίου 2012 στο Ελληνοαμερικανικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αττικής και τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και της Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών Πληροφορικής.

 

Ιδιαίτερο στοιχείο της φετινής διοργάνωσης ήταν η αύξηση των συμμετοχών σε σχέση με την περυσινή χρονιά, παρά τις δυσμενείς οικονομικές συγκυρίες και η συμμετοχή μαθητών και από τις πόλεις του Αμυνταίου της Κοζάνης και της Φλώρινας.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχων ως εξής:

 

1η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ στην κατηγορία του Δημοτικού, με τους μαθητές Ζαραφίδου Ηλιάνα, Λαζακίδη Αργύρη και Παυλίδου Θεοδώρας της Δ’ τάξης του 9ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας.

 

1η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ στην κατηγορία του Γυμνασίου με τους μαθητές Ζαραφίδου Κυριακή, Κοκκινίδη Τηλέμαχο της Α’ τάξης του Μουσικού Σχολείου και του 2ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας αντίστοιχα.

 

Οι δύο ομάδες των μαθητών που κατέκτησαν την πρώτη θέση θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής που θα φιλοξενηθεί από 9-11 Νοεμβρίου στην πρωτεύσα της Μαλαισίας, Kuala Lumpur .

 

Την ομάδα εκπαιδευτικής ρομποτικής της Πτολεμαΐδας στήριξαν το Κέντρο Πληροφορικής και Νέων Τεχνλογιών 1ου Γρ. Δ.Ε. Ν. Κοζάνης και εκπαιδευτικοί – προπονητές:

 

Ζαραφίδης Κ. Χαράλαμπος, Εκπαιδευτικός 2ου ΕΠΑ.Λ. Πτολεμαΐδας,
Παπαγεωργιάδου Η. Σοφία, Εκπαιδευτικός 2ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας, Υπεύθυνη Κε.Πλη.Νε.Τ. Πτολεμαΐδας
Χατζησάββας Απ. Βασίλης, Εκπαιδευτικός 1ου ΕΠΑ.Λ. Πτολεμαΐδας

 

3η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ Στην Open κατηγορία με τους μαθητές Χατζησάββα Ιωάννη,Τσιλφίδη Δημήτρη, Γκέκα Κων/νο με προπονητή τον κ. Χατζησάββα Απόστολο

 

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια τους φορείς που μας εμπιστεύτηκαν και έγιναν χορηγοί της προσπάθειας μας.
Την Δήμαρχο Εορδαίας κ. Βρυζίδου Παρασκευή, τον αντιδήμαρχο κ. Ασπράγκαθο Ιωάννη .
Ευελπιστούμε ότι θα συνεχίσουν να είναι αρωγοί και στις επόμενες προσπάθειές μας.

 

Με εκτίμηση,
Εκ μέρους της Ομάδας εκπαιδευτικής Ρομποτικής Πτολεμαΐδας
Ζαραφίδης Χαράλαμπος
Εκπαιδευτικός Πληροφορικής 2ου ΕΠ.Λ. Πτολεμαΐδας
Χατζησάββας Βασίλης
Εκπαιδευτικός Ηλεκτρολόγος
Υπεύθυνος Εργαστηρίου Αυτοματισμών 1ου ΕΠ.Λ. Πτολεμαΐδας

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: