Σύλλογος Ηπειρωτών Κοζάνης: Η τελετή λήξης των χορευτικών τμημάτων (φωτογραφικό υλικό)

By on 12/06/2012
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣΜε πολύ χορό, κέφι και ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού κύλησε η βραδιά της 10ης  Ιουνίου 2012 για τα μέλη των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης.

 

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στο καταπράσινο χώρο του Πάρκου των Ηπειρωτών, πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου για την σχολική χρονιά που μόλις  έφυγε.

 

Τόσο οι μικροί χορευτές όσο και οι μεγαλύτεροι υπό την επίβλεψη της έμπειρης χοροδιδισκάλου κας Κωνσταντίνας Μητροπούλου παρουσίασαν χορούς από την Ήπειρο και την υπόλοιπη Ελλάδα παρουσία των γονέων και των συγγενών των παιδιών.

 

Οι ετοιμασίες του Συλλόγου, τα πλούσια εδέσματα που ετοίμασαν οι γονείς των παιδιών και η ζωντανή μουσική με την συμμετοχή δύο νεαρών μελών του Συλλόγου, του Γεώργιου Καραγκούνη και του αδερφού του Αργύρη   στο κλαρίνο και στο βιολί αντίστοιχα έδωσαν στην εκδήλωση ξεχωριστό χρώμα.

 

Στην αναγκαιότητα της συνέχισης των χορευτικών τμημάτων και τη νέα σχολική χρονιά, στάθηκε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης κ. Κωνσταντίνος Τσιάντας, στον σύντομο λόγο του.

 

Μεταξύ  άλλων, αναφερόμενος στο έργο του Συλλόγου ο κ. Τσιάντας τόνισε πως  κύριο μέλημα είναι η συνέχιση των δραστηριοτήτων με τον ίδιο, αμείωτο, ρυθμό  και τούτο γιατί μέσα από τις παραδόσεις μας μπορούν τα παιδιά μας να επιστρέψουν στις πατροπαράδοτες αξίες μας που δυστυχώς τα τελευταία χρόνια χάσαμε.

 

Δείτε φωτογραφίες    εδώ  

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: