Ανθοκομική Έκθεση: Εγκαίνια και ελπίδες για αγορές!

By on 11/05/2012
ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗΆνοιξε το απόγευμα της Τετάρτης τις πύλες της η 7η Ανθοκομική Έκθεση και Ειδών Κήπου, που λειτουργεί στον Εκθεσιακό χώρο στα Κοίλα Κοζάνης, από το ΕΒΕ και το Εκθεσιακό Κέντρο.

 

Η έκθεση θα λειτουργεί μέχρι τις 13 Μαΐου και στα πλαίσιά της θα υπάρξουν και παράλληλες εκδηλώσεις.

 

Πηγή:prlogos.gr

 

Παραγωγοί και έμποροι περιμένουν το κοινό να κάνει τις αγορές του σε καλλωπιστικά και οπωροκηπευτικά φυτά και διάφορα είδη κήπου, ενώ αποτελεί ταυτόχρονα  μια ευχάριστη ανοιξιάτικη έξοδο σε ένα πολύ ωραίο περιβάλλον.

 

Τα εγκαίνια έγιναν παρουσία τοπικών αρχών και φορέων, από τον πρόεδρο του Εκθεσιακού Κέντρου Παναγιώτη Αποστολίδη και τον πρόεδρο του ΕΒΕ Κοζάνης Κώστα Κυριακίδη, οι οποίοι και αναφέρθηκαν στην ανθοκομική και κάλεσαν τον κόσμο να την επισκεφθεί και να στηρίξει τους τοπικούς παραγωγούς και εμπόρους. Το «παρών» έδωσε και ο αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Γιάννης Σόκουτης, καθώς και περιφερειακοί σύμβουλοι.

 

Εξάλλου ο καλός καιρός είναι σύμμαχος και τα λουλούδια είναι ό,τι πρέπει για να ομορφύνουν τη διάθεση (και τα μπαλκόνια και τους κήπους φυσικά), όλων!

 

Καθημερινά και από της  19:00 θα υπάρχει πλούσιο πολιτιστικό & ψυχαγωγικό πρόγραμμα  ενώ θα λειτουργεί Λούνα Παρκ και υπαίθριο cafe.

 

Στην Ανθοκομική έκθεση θα συμμετέχουν:

 

Παραγωγοί & Έμποροι Καλλωπιστικών Φυτών Εσωτερικού και Εξωτερικού χώρου καθώς και κηπευτικών φυτών, Παραγωγοί & Έμποροι Καλλωπιστικών & Οπωροφόρων Δενδρυλλίων και Αρωματικών Φυτών, Σύμβουλοι & Τεχνικοί Διαμόρφωσης Εξωτερικών χώρων, Κατασκευαστές & Έμποροι Διακοσμητικών & Χρηστικών Ειδών Εξωτερικού χώρου (γλάστρες, διακοσμητικά, πέργκολες, κούνιες & παιχνίδια, φούρνοι, βρύσες, κ.α.), Κατασκευαστές & Έμποροι Επίπλωσης Εξωτερικού χώρου, Έμποροι συσκευασμένου χώματος και ειδών λίπανσης.

 

Στην «Έκθεση Εικαστικών Τεχνών», θα παρουσιαστούν εικαστικά έργα (ζωγραφική, γραφιστική, κ.α..) και εφαρμογές ντόπιων καλλιτεχνών (γραφιστικές εφαρμογές, χειροποίητα διακοσμητικά, κ.α. ).

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: