Μνημόνιο Συνεργασίας ΚΕΠ-ΕΛΤΑ

By on 10/04/2012

 

ΚΕΠΣτην ανακοίνωση της συνεργασίας-μνημονίου συνεργασίας Κέντρων Εξυπηρέτησης Πελατών και Ελληνικών Ταχυδρομείων αναμένεται να προχωρήσουν αύριο οι συναρμόδιοι υπουργοί, Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημήτρης Ρέππας, Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης και Υποδομών Μάκης Βορίδης.

 

Σε πρώτη φάση, η συνεργασία (που θα ξεκινήσει αμέσως μετά τις βουλευτικές εκλογές), θα αφορά λιγότερα από 100 Καταστήματα του ΕΛΤΑ. Συγκεκριμένα, θα αφορά τα καταστήματα των ΕΛΤΑ που εξυπηρετούν περιοχές στις οποίες δεν λειτουργεί ΚΕΠ.

 

Πηγή:aftodioikisi.gr

 

Σύμφωνα με τη ΔΑΚΕ-ΕΛΤΑ, από τη συνεργασία αυτή μόνο θετικά αποτελέσματα θα προκύψουν για τους πολίτες, καθώς:

 

Τα ΕΛΤΑ θα κερδίσουν σε κύκλο εργασιών, αφού καταστήματά του που -κατά κανόνα-  βρίσκονται σε απομεμακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές αποκτούν επιπλέον έργο και έσοδα.
Τα ΚΕΠ, χωρίς υπέρογκα κόστη, θα κατορθώνουν να εξυπηρετούν τους πολίτες, ακόμα και σε περιοχές (δήμους), που για οικονομοτεχνικούς ή άλλους λόγους αδυνατούν να συντηρήσουν γραφεία.

 

Η εν λόγω δραστηριότητα συνάδει απόλυτα με την εταιρική κουλτούρα των ΕΛΤΑ που σε κάθε περίπτωση είναι εξ ορισμού φιλική με τις κατά τόπους κοινωνίες και τους πολίτες-μέλη τους.

 

Τα ΚΕΠ προοπτικά θα έχουν τη δυνατότητα να παρέχουν τις ίδιες ή και βελτιωμένες σε σχέση με τις σημερινές υπηρεσίες αντιμετωπίζοντας με επιτυχία προβλήματα που ενδέχεται να παρουσιαστούν, λόγω  μείωσης του προσωπικού τους.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: