Πρόγραμμα εαρινών εκδηλώσεων Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας

By on 05/04/2012

ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣΤο Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας γιορτάζει φέτος τα 15 χρόνια λειτουργίας του και ήδη έχει δώσει δυναμικό παρόν σε ποικίλες εκδηλώσεις.

Πιο συγκεκριμένα:


Στις 21 Φεβρουαρίου πραγματοποίησε με ιδιαίτερη επιτυχία συναυλία στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη.

Στις 17 και 18 Μαρτίου το κιθαριστικό σύνολο του σχολείου συμμετείχε σε συνάντηση και φεστιβάλ κιθαριστικών συνόλων στην Κοζάνη και στη Βέροια αντίστοιχα.

Στις 24 Μαρτίου το σύνολο παραδοσιακής μουσικής κάλυψε το μουσικό μέρος της εκδήλωσης που διοργανώθηκε από το Σύλλογο Μαρκίδες-Πούλιου και τη Μανούσεια Βιβλιοθήκη με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του εκλεκτού συμπολίτη μας Δημητρίου Μιχαήλ Σιάσιου με τίτλο Οι Κασομούληδες του 1821 και η Σιάτιστα.

Την 1η Απριλίου το σύνολο Λαϊκής Μουσικής εκπροσώπησε το σχολείο μας στις εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης στα πλαίσια  του προγράμματος Αγαπώ και προβάλλω τον τόπο μου.

Και οι εκδηλώσεις συνεχίζονται ….

Δευτέρα 2 Απριλίου: μαθητές του σχολείου μας συμπράττουν με μαθητές του όμορου Δημοτικού Σχολείου στα πλαίσια της Γιορτής Παιδικού Βιβλίου. Διοργάνωση: Στέργιος Ανδρέου, Κουκουλίδειο Πνευματικό Κέντρο, ώρα 11.00 π.μ.

Τετάρτη 4 Απριλίου: Συναυλία Μουσικής Δωματίου των καθηγητών του σχολείου μας Ελπίδας Κωνσταντινίδου, Σπύρου Τάκα, Βαγγέλη Καψάλη και Μάνου Μάρκου με έργα A. Vivaldi, F. Carulli, G. Kummer, V. Mozart, N. Paganini. Αίθουσα Συναυλιών Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας, ώρα 13.20.

Πέμπτη 5 Απριλίου: Εργαστήριο μπουζουκιού. Διδάσκει ο Θανάσης Πολυκανδριώτης. Ιστορικό Τραμπάντζειο Γυμνάσιο, ώρα 13.00. Συναυλία του συνόλου Λαϊκής Μουσικής αφιερωμένη στο Θανάση Πολυκανδριώτη. Συμπράττουν ο Θανάσης Πολυκανδριώτης και οι καθηγητές του σχολείου μας. Αίθουσα Φίλιππος, ώρα 19.30, Κοζάνη.

Τετάρτη 25 Απριλίου: Ρεσιτάλ φλάουτου του καθηγητή του σχολείου μας Νίκου Παπαπαρασκευά, στο πιάνο ο Δημήτρης Δημόπουλος. Αίθουσα Συναυλιών Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας, ώρα 19.30.

Δευτέρα 7 Μαΐου: Συναυλία της τάξης κιθάρας του καθηγητή του σχολείου μας Στέλιου Καραγιαννίδη. Συμπράττει ο απόφοιτος του σχολείου μας Γιάννης Μητρούσης, Αίθουσα Συναυλιών Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας, ώρα 19.30.

Τετάρτη 9 Μαΐου: Συναυλία των Μουσικών Συνόλων του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας. Αίθουσα Φίλιππος, ώρα 19.30, Κοζάνη.

Σάββατο 12 Μαΐου: Συναυλία των Μουσικών Συνόλων του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας. Κουκουλίδειο Πνευματικό Κέντρο, ώρα 19.30, Σιάτιστα.

Κυριακή 13 Μαΐου: Βραδιά Σοπέν. Διάλεξη για τη ζωή και το έργο του Σοπέν από τον καθηγητή του σχολείου μας Ιωάννη Ζορπίδη. Στο πιάνο θα ερμηνεύσει έργα του συνθέτη η  καθηγήτρια πιάνου Ανδρονίκη Αβάνη και οι μαθητές της. Αίθουσα Συναυλιών Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας, ώρα 19.30.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: