Ξεκίνησε το τριήμερο καταναλωτή σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα

By on 23/03/2012
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣΆρχισε από χθες και ολοκληρώνεται αύριο το Τριήμερο Καταναλωτή, με ειδικές προσφορές των καταστημάτων της περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, με σύνθημα «Συμμετέχω στο τριήμερο Καταναλωτή- Σέβομαι τον Καταναλωτή, Στηρίζω την Τοπική Αγορά».

 

Πηγή:e-ptolemeos.gr

 

Το παραπάνω μήνυμα εμπεριέχεται σε αφίσα που είναι τοποθετημένη στις προθήκες των καταστημάτων και σε εμφανείς δημόσιους χώρους.

 

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με το ΚΕΠΚΑ και τη συμμετοχή των 10 Εμπορικών Συλλόγων και της Ομοσπονδίας Επαγγελματο-βιοτεχνών της Π.Ε. Κοζάνης, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Καταναλωτή που γιορτάστηκε την Πέμπτη 15 Μαρτίου, διοργανώνουν τριήμερο «προσφορών» των καταστημάτων της Περιφερειακής μας Ενότητας προς τους καταναλωτές, που ξεκίνησε από την Πέμπτη 22 Μαρτίου και θα διαρκέσει ως και το Σάββατο 24 Μαρτίου 2012. Συμμετέχει επίσης και το ΚΕΠΚΑ Δυτικής Μακεδονίας, το οποίο πρότεινε στο ΕΒΕ τη διοργάνωση του τριημέρου.

 

Προκειμένου να ενημερωθεί το καταναλωτικό κοινό, το ΕΒΕ Κοζάνης εκτύπωσε 1000 σχετικές αφίσες, ενώ χορηγοί της προσπάθειας είναι τα τηλεοπτικά κανάλια West, Top, και Flash θα προβάλλουν ειδικό spot με το οποίο επισημαίνεται ότι ο Εμπορικός Κόσμος της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης τιμά τη σχέση του με το καταναλωτικό κοινό, το οποίο καλεί να συμμετέχει στη γιορτή του καταναλωτή που διοργανώνεται με το τριήμερο προσφορών στις 22, 23 και 24 Μαρτίου.

 

Πάντως, χθες πρώτη μέρα του τριημέρου των προσφορών, η κίνηση στα καταστήματα ήταν υποτονική, γεγονός που αιτιολογείται με τη βαθιά οικονομική κρίση που πλήττει τους καταναλωτές και γενικότερα τους πολίτες της περιοχής.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: