Χωρίς υπαλλήλους η Εργατική Εστία σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα

By on 02/02/2012
ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑΧωρίς υπαλλήλους και με σφραγισμένα γραφεία εξακολουθεί να βρίσκεται η υπηρεσία της Εργατικής Εστίας σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα μετά και τη συνταξιοδότηση της προϊσταμένης, η οποία ήταν και η μοναδική υπάλληλος.

«Κάναμε πολλές ενέργειες και με το υπουργείο, αλλά από την κυβέρνηση και την τρόικα μπαίνει το ζήτημα απολύσεων και όχι προσλήψεων. Οπότε στο εξής υπάλληλοι θα μετακινούνται για να εξυπηρετήσουν» δηλώνει ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας, Αν. Τσιλφίδης.

Πηγή:kozanitv

Τα νέα από τα κεντρικά της Εργατικής Εστίας στην Αθήνα δεν είναι ευχάριστα και για προσλήψεις δεν γίνεται λόγος. Ωστόσο, διαβεβαιώνουν πως η απογραφή των δικαιούχων για τις παροχές θα γίνεται κανονικά.

«Όταν λένε για αναδιοργάνωση του κράτους, τι εννοούν το κλείσιμο των υπηρεσιών;» αναρωτιέται ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης Αθ. Τολιόπουλος.
Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, ο Οργανισμός Εργατικής Εστίας θα συγχωνευθεί με τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας, ωστόσο ακόμα δεν έχει γίνει κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση.

«Η μόνη διαβεβαίωση που έχω είναι ότι οι παροχές που είχαμε πέρσι έχουν εγκριθεί και για το 2012, απλά δεν γνωρίζουμε τους χρόνους» λέει ο κ. Τσιλφίδης, ενώ ο κ. Τολιόπουλος επισημαίνει ότι «παρακολουθούμε το ζήτημα από κοντά».
kozani.tv

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: