Πώς θα λειτουργήσουν τα σχολεία στη Δυτική Μακεδονία

By on 15/01/2012
ΣΧΟΛΕΙΑΚανονικά θα λειτουργήσουν  αύριο τα σχολεία στο Δήμο Κοζάνης-μια ώρα αργότερα στο δήμο Σερβίων – Βελβεντού 

 

Φλώρινα

 

Τους -18 βαθμούς Κελσίου άγγιξε το θερμόμετρο τις πρωινές ώρες στη Φλώρινα και, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού, αναμένεται περαιτέρω πτώση το επόμενο διήμερο.

 

 Πηγή:ΕΡΑ

 

Με αποφάσεις των Δημάρχων, τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά αύριο Δευτέρα, στους Δήμους Φλώρινας και Πρεσπών, ενώ τα μαθήματα θα ξεκινήσουν μία ώρα αργότερα, δηλαδή στις 9.00 πμ, στο Δήμο Αμυνταίου.

 

 

Kαστοριά

 

Μια ώρα αργότερα, δηλαδή στις 9:15 θα λειτουργήσουν αύριο (Δευτέρα 16 Ιανουαρίου) τα σχολεία όλων των βαθμίδων της  Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, εξαιτίας των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών και του έντονου ψύχους που αναμένεται να επικρατήσουν στην περιοχή  κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, σύμφωνα με τις τελευταίες μετεωρολογικές προβλέψεις.

 

Όπως ανακοίνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, η απόφαση ελήφθη έπειτα από συνεκτίμηση της κατάστασης και συνεννόησης του Αντιπεριφερειάρχη, Δημήτρη Σαββόπουλου, με τους Προϊσταμένους της Α’θμιας και Β’θμιας Εκπαίδευσης, καθώς και με τους Δημάρχους της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

 

Βόιο 
Μία ώρα αργότερα θα ξεκινήσουν αύριο Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπάιδευσης στον Δήμο Βοΐου με απόφαση της Δημάρχου Παναγιώτας Ορφανίδου.

 

Η απόφαση ελήφθη εξαιτίας του παγετού και των χαμηλών θερομοκρασιών που επικρατούσαν σήμερα σε όλη την περιοχή, αλλά και εξαιτίας του παγετού που θα επικρατεί την νύχτα και τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

 

Εορδαία

 

Ειδικότερα για τον Δήμο Εορδαίας σήμερα τη νύχτα αναμένεται η τροφοδότηση του δικτύου της τηλεθέρμανσης, ώστε το πρωί να λειτουργεί κανονικά σε όλη την πόλη την Πτολεμαϊδας και ως εκ τούτου να λειτουργήσουν κανονικά και τα σχολεία της πόλης, που είχαν κλείσει την περασμένη εβδομάδα, λόγω της έλλειψης τηλεθέρμανσης. 

 

Με απόφαση της Δημάρχου Εορδαίας Παρασκευής Βρυζίδου, αύριο Δευτέρα 16/01/2012, δεν θα λειτουργήσουν οι σχολικές μονάδες που θερμαίνονται με Τηλεθέρμανση, λόγω χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν και την εκ περιτροπής λειτουργία της Τηλεθέρμανσης, εξ αιτίας της νέας βλάβης στον ΑΗΣ/ΔΕΗ Πτολεμαΐδα, αφού μονάδα του ΑΗΣ/ΔΕΗ Πτολεμαΐδας βγήκε και πάλι εκτός στις 10 το βράδυ.

 

Πιο συγκεκριμένα δεν θα λειτουργήσουν αύριο Δευτέρα:

 

Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός Πτολεμαΐδας,
Οι 2 Παιδικοί Σταθμοί,
Τα Νηπιαγωγεία: 1ο 2ο 3ο 4ο 5ο 8ο 9ο 11ο 13ο 14ο 15ο 18ο και 19ο
Τα Δημοτικά σχολεία: 1ο 2ο 3ο 4ο 5ο 6ο 8ο 9ο και 10ο
Τα Γυμνάσια: 1ο 2ο 3ο 4ο και 5ο
Το Μουσικό γυμνάσιο και λύκειο
Τα Λύκεια: 1ο 2ο 3ο και
Τα ΕΠΑΛ 1ο 2ο 3ο

 

Θα λειτουργήσουν όμως κανονικά:

 

Τα Νηπιαγωγεία: 6ο 7ο 10ο 12ο 16ο και 17ο
Τα Δημοτικά σχολεία: 7ο 11ο και 12ο
Το Ειδικό Νηπιαγωγείο και Δημοτικό

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: