Πρωτοβουλία ανθρωπιάς και κοινωνικής αλληλεγγύης απο τον Εμπορικό Σύλλογο Πτολεμαΐδας

By on 11/01/2012
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε για μία ακόμη φορά ο Εμπορικός Σύλλογος  Πτολεμαΐδας με την πρωτοβουλία του να συγκεντρώσει τρόφιμα, ρούχα και παιχνίδια, για τους έχοντες ανάγκη πολίτες της Εορδαίας.

 

Η προσπάθεια αυτή φιλανθρωπικού χαρακτήρα ξεκίνησε από τις αρχές Δεκεμβρίου, ενώ η ανταπόκριση του εμπορικού κόσμου και των πολιτών ήταν εντυπωσιακή, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ματθαίο Καλαϊτζόπουλο.

 

Πηγή:e-ptolemeos.gr

 

Ο ίδιος  μαζί με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου παρέδωσε τα συγκεντρωθέντα προϊόντα στο Επισκοπείο  Πτολεμαΐδας, προκειμένου να ΄γίνει η σωστή διαχείρισή τους και να διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες της περιοχής.

 

Παραλαμβάνοντας τα δέματα ο Αρχιμανδρίτης Αυγουστίνος Αυξωνίδης ως αναπληρωτής του Αρχιερατικού Επιτρόπου Εορδαίας Νικηφόρου Μανάδη, εξήρε την πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου   Πτολεμαΐδας , τονίζοντας ότι έχει ιδιαίτερη σημασία στις μέρες μας καθώς έχει αυξηθεί σημαντικά ο αριθμός των αναξιοπαθούντων.

 

«Έχει ευαισθητοποιηθεί ιδιαίτερα ο κόσμος τηςΠτολεμαΐδας και αυτό αποτελεί ένα παρήγορο μήνυμα μέσα σε όσα βιώνουμε. Εξάλλου οι Έλληνες έχουν δυνατότητες στηριζόμενοι στην παράδοσή τους, για να προχωρήσουν και να βγουν από τα αδιέξοδα, που υπάρχουν σήμερα» υπογράμμισε ο Πατήρ Αυγουστίνος στέλνοντας το δικό του μήνυμα αισιοδοξίας, κουράγιου και δύναμης.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: