Δήμος Βοΐου: Αποπληρωμή όλων των δαπανών του 2011

By on 05/04/2012

dimosvoiouΑπό την Οικονομική Υπηρεσία γίνεται γνωστό ότι οι συντονισμένες ενέργειες της Δημοτικής Αρχής  σε συνεργασία με την οικονομική υπηρεσία, είχαν ως αποτέλεσμα την αποπληρωμή όλων των δαπανών του 2011 και πλέον υπάρχει μια ικανοποιητική ροή ενταλματοποίησης  και ταυτόχρονη εξόφληση κάθε νέας δαπάνης.


Όπως το 2011 έτσι και φέτος με γρηγορότερους ρυθμούς, με αξιοκρατία  χωρίς προτιμήσεις και διακρίσεις θα ενταλματοποιούμε και θα εξοφλούμε κάθε δαπάνη.

Γι’ αυτό κάνουμε γνωστό στους προμηθευτές του Δήμου να μας φέρουν τα τιμολόγια τους το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα για να διευκολύνουν το έργο μας και να  έχουμε σύντομο αποτέλεσμα.

Οφείλουμε να τονίσουμε σε αυτό το σημείο, πως ο Δήμος μας έχει κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη των τοπικών προμηθευτών και όχι μόνο, οι οποίοι πιθανόν και δικαιολογημένα να κρατούσαν αποστάσεις από κάθε είδους συνεργασία μαζί μας, καθώς εδώ και αρκετό διάστημα διαπιστώνουν την φερεγγυότητα των υπηρεσιών μας σε ότι έχει να κάνει με τις υποχρεώσεις απέναντί τους.

Από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής, αποτέλεσε πρώτιστη επιλογή η τακτοποίηση των οικονομικών του Δήμου, προκειμένου να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών και να συνεχιστεί απρόσκοπτα η εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας.

Σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια επιλέχθηκαν βασικοί άξονες οικονομικής πολιτικής που είχαν ως προτεραιότητα την περιστολή των άσκοπων δαπανών, τον περιορισμό εξόδων σε τομείς όπου υπήρχε η δυνατότητα και η ορθή διαχείριση ανθρωπίνου δυναμικού.

Επιλέγοντας πολλές φορές να γίνουμε δυσάρεστοι σε συμπολίτες μας, αλλά χρήσιμοι στο κοινωνικό σύνολο καταφέραμε να πετύχουμε τον αρχικό στόχο που δεν είναι άλλος από την άμεση εξόφληση όλων των τρεχουσών δαπανών, αλλά και μεγάλου μέρους οφειλών από το παρελθόν.

Επομένως στόχος για το Δήμο είναι να μπουν σε τάξη όλες οι παλιές οφειλές, οι οποίες αναγνωρίζονται με παραστατικά και τις ανάλογες αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων, προκειμένου να χαράξουμε σταδιακά το δρόμο της ανάπτυξης για τον τόπο μας, όταν με το καλό τελειώσει η ύφεση που υπάρχει σε όλη την Ελλάδα.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: