Πορεία σήμερα στην Κοζάνη με τις νεκροφόρες!

By on 22/12/2011

ΝΕΚΡΟΦΟΡΑΣτις πανελλαδικές κινητοποιήσεις των συναδέλφων τους θα συμμετάσχουν σήμερα Πέμπτη οι ιδιοκτήτες των γραφείων τελετών της Δυτικής Μακεδονίας,πραγματοποιώντας συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Κοζάνη, μαζί με τις νεκροφόρες τους.

 

Ειδικότερα, η διαμαρτυρία των Ιδιοκτητών Γραφείων Τελετών της Κοζάνης, αλλά και των συναδέλφων τους από Φλώρινα, Καστοριά και Γρεβενά θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι από την περιοχή του Νιάημερου και θα έχει ως κατεύθυνση την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, στην περιοχή της Ζ.Ε.Π.

 

Πηγή:prlogos.gr

 

«Όλοι οι ιδιοκτήτες γραφείων τελετών της Δυτικής Μακεδονίας με τα οχήματά μας θα διασχίσουμε την πόλη συνοδεία της τροχαίας μέχρι και την Περιφέρεια. Εκεί θα δώσουμε ένα ψήφισμα στον Περιφερειάρχη, ένα έγγραφο στο οποίο θα έχουμε καταλήξει».

 

Να σημειωθεί πως οι επαγγελματίες του κλάδου σε επίπεδο περιφέρειας είναι περισσότεροι από 40, και όλοι αντιδρούν στον νέο νόμο του υπουργείου Οικονομικών και Μεταφορών με τον οποίο οι νεκροφόρες χαρακτηρίζονται ως οχήματα πολυτελείας, θεωρούνται ως λιμουζίνες και φορολογούνται αντίστοιχα!

 

«Τα τέλη κυκλοφορίας στα αυτοκίνητά μας είναι υπέρογκα και πλέον θεωρούνται από επαγγελματικά ως Ι.Χ. λιμουζίνες. Αυτό θα καταγράφει και το ψήφισμα το οποίοι θα εκδώσουμε, ζητώντας να πάρουν πίσω την απόφαση», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γεώργιος Τερνενόπουλος, ιδιοκτήτης γραφείου τελετών και αντιπρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Γραφείων Τελετών Δυτικής Μακεδονίας.

 

Η εικόνα των νεκροφόρων σε ….παράταξη να διασχίζουν το κέντρο της Κοζάνης, θα είναι τουλάχιστον ασυνήθιστη για τα δεδομένα της πόλης (αλλά και πανελλαδικά όπου θα γίνουν αντίστοιχες κινητοποιήσεις), ενώ το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κεντρίσει τα βλέμματα και τα σχόλια των περαστικών και του κόσμου…!

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: