Κινητοποιήσεις εργαζομένων στην Εγνατία

By on 22/12/2011
ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣΣειρά κινητοποιήσεων που αρχίζουν από σήμερα έχει προγραμματίσει ο Σύλλογος Εργαζομένων της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» (ΣΕΤΕΟ), αντιτιθέμενος στην ιδιωτικοποίηση-εκποίηση του αυτοκινητόδρομου της Εγνατίας Οδού.

 

Σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση της γενικής συνέλευσης του σωματείου, σήμερα 22/12 στις 10-13 οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν τρίωρη στάση εργασίας.

 

Πηγή:e-ptolemeos.gr

 

Κατά τη διάρκεια της στάσης εργασίας οι εργαζόμενοι θα προβούν σε ταυτόχρονες κινητοποιήσεις σε διόδια επί της Εγνατίας Οδού, με διανομή φυλλαδίων για την ενημέρωση των διερχομένων.

 

Τονίζουν μάλιστα ότι οι ενέργειες και οι κινητοποιήσεις για την αποτροπή της ιδιωτικοποίησης-εκποίησης της Εγνατίας Οδού, θα κλιμακωθούν τις επόμενες ημέρες.

 

Σήμερα στις 11 π.μ. ο Σύλλογος Εργαζομένων της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» καλεί σε συνέντευξη Τύπου, στην Ένωση Συντακτών Μακεδονίας – Θράκης με θέμα : «H ιδιωτικοποίηση-εκποίηση του αυτοκινητοδρόμου της Εγνατίας Οδού».

 

Στην συνέντευξη τύπου, θα παρατεθούν αναλυτικά όλοι οι λόγοι (μαζί με πρόσφατα οικονομοτεχνικά στοιχεία) με τους οποίους, τεκμηριώνεται ότι η ιδιωτικοποίηση της Εγνατίας Οδού δεν πρόκειται να είναι επωφελής ούτε για το δημόσιο συμφέρον, αλλά ούτε και για την ελληνική κοινωνία.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: