Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης :Τα ξωτικά του Άι Βασίλη και ο ξυλοπόδαρος ξεσήκωσαν μικρούς και μεγάλους!

By on 16/12/2011
XΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΟ Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του, το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης στην κεντρική πλατεία Κοζάνης, με ένα πλούσιο πρόγραμμα, που δεν του έλειπε τίποτα.

 

Είχε Άγιο Βασίλη, ξωτικά, παιχνίδια για τα μικρά παιδιά με πρωταγωνιστή έναν ξυλοπόδαρο, αλλά και μουσική και τραγούδια που έπαιζε η μπάντα του Δήμου «Πανδώρα»!

 

Πηγή:Πρωινός Λόγος

 

Οι εκδηλώσεις που διοργανώνει ο εμπορικός κόσμος της περιοχής για τα φετινά Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά περιλαμβάνουν πολλά διαδραστικά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους και έχουν σαν στόχο, όπως επεσήμανε χαρακτηριστικά και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης, Δημήτρης Αθανασιάδης, να τονωθεί η αγορά και να αλλάξει η ψυχολογία του κόσμου την εποχή  που διανύουμε, η οποία είναι ομολογούμενος δύσκολη.

 

Στην επίσημη αυτή έναρξη των εκδηλώσεων παραβρέθηκαν επίσης ο αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης, Γιάννης Σόκουτης, όπως επίσης και ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου, Χάρης Γελαδάρης.

 

Και οι δύο στάθηκαν στη σπουδαιότητα των εκδηλώσεων αυτών και επεσήμαναν τη στήριξη τους σε τέτοιες δράσεις που ενισχύουν την αγοραστική κίνηση.

 

Τα μικρά παιδάκια χάρηκαν ιδιαίτερα τα παιχνίδια με τον Άγιο Βασίλη, τα ξωτικά και τους ξυλοπόδαρους, ενώ η εκδήλωση κράτησε αρκετή ώρα, σκορπώντας παιδικά γέλια και χαρές την κεντρική πλατεία Κοζάνης, εκεί που έχει στηθεί το σπιτάκι του Άγιου Βασίλη και η  φάτνη των Χριστουγέννων. Μικροί και μεγάλοι καταχάρηκαν τη γιορτή και τα παιδιά ειδικά έπαιζαν, τραγουδούσαν και χτυπούσαν παλαμάκια, έτρεχαν και γλεντούσαν με τον ξυλοπόδαρο, ενώ αρκετά βγήκαν και φωτογραφίες με τον Άγιο Βασίλη.

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: