Συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Κοζάνης με ΖΕΠ-νέες εργατικές κατοικίες

By on 15/12/2011
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗ ΖΕΠΤα προβλήματα, στον σχεδιασμό του οικισμού από τον οργανισμό εργατικής κατοικίας, προκαλούν μία σειρά από παρενέργειες οι οποίες ταλαιπωρούν τους κατοίκους της.

 

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κοζάνης, κ. Ζήσης Πεσλής, ενημέρωσε στην εισήγησής του, τους κατοίκους της ΖΕΠ για το τεχνικό πρόγραμμα που έχει αποφασίσει ο Δήμος και για τα έργα που έχουν ενταχθεί, όπως η διαμόρφωση των ελεύθερων χώρων, την κατασκευή του 12θέσιου δημοτικού σχολείου και βρεφονηπιακού σταθμού, την λειτουργία λαϊκής αγοράς.

 

Ο Διευθυντής της ΔΕΠΕΠΚ, κ. Κώστας Ισπόγλου, έκανε γνωστή την προσπάθεια της υπηρεσίας για την εξεύρεση χώρου για την κατασκευή μίνι μάρκετ κτλ.

 

Οι κάτοικοι της περιοχής και ο σύλλογος οικιστών, γνωστοποίησαν στα μέλη του συμβουλίου το σύνολο των προβλημάτων που αφορούν:

 

Την διαμόρφωση των κοινόχρηστων χώρων
Τις υποδομές και την αποχέτευση
Το συγκοινωνιακό

 

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας, δεσμεύτηκε να μεταφέρει στους αρμόδιους αντιδημάρχους και τις υπηρεσίες τα ζητήματα, και να ασκήσει την μέγιστη δυνατή πίεση για την επίλυσή τους.

 

Δείτε το video στο: https://vimeo.com/33716633

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: