Ο ΠΑΟΚ θα πληρώσει τις ζημίες στο κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας

By on 15/12/2011
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣΕγκρίθηκε από το Δ.Σ. Εορδαίας το συμφωνητικό παραχώρησής του στην ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ

 

Εγκρίθηκε από το δημοτικό συμβούλιο Εορδαίας στις 9 Δεκεμβρίου το ιδιωτικό συμφωνητικό που υπεγράφη μεταξύ της ομάδας υδατοσφαίρισης του ΠΑΟΚ- η οποία αγωνίζεται τη φετινή περίοδος στο δημοτικό κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας- και την ΚΕΔΕ (Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Εορδαίας), στο οποίο περιλαμβάνονται οι όροι για την παραχώρηση του κολυμβητηρίου στην ομάδα του ΠΑΟΚ, κατόπιν σχετικής συναίνεσης που είχε δώσει το δημοτικό συμβούλιο.

 

Πηγή:e-ptolemeos.gr

 

Σύμφωνα με όσα προβλέπονται στους όρους του συμφωνητικού που ανέγνωσε ο πρόεδρος του Δ.Σ. Γιώργος Καμπούρης, η ΚΕΔΕ θα λάβει ως αποζημίωση για την παραχώρηση χρήσης του κολυμβητηρίου στην ομάδα υδατοσφαίρισης του ΠΑΟΚ ποσοστό 15% επί των εισιτηρίων διαρκείας, των εισιτηρίων που θα πωληθούν σε κάθε αγώνα, καθώς και των χορηγιών που θα εισπράξει η ομάδα του ΠΑΟΚ.

 

Στο συμφωνητικό προβλέπεται επίσης ότι σε περίπτωση που προκληθούν ζημίες στο κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να καλύψει τα έξοδα για την αποκατάστασή τους, όπως επίσης τυχόν ζημίες που θα προκληθούν στον περιβάλλοντα χώρο του κολυμβητηρίου, αλλά και να αποχωρήσει ταυτόχρονα από το κολυμβητήριο της Πτολεμαΐδας.

 

Υπενθυμίζεται ότι το κολυμβητήριο της Πτολεμαΐδας επέλεξε να χρησιμοποιεί ως έδρα του τη φετινή αγωνιστική περίοδο η ομάδα του ΠΑΟΚ, μετά από απόφαση της διοίκησης της ομάδας λόγω προβλημάτων θέρμανσης που υπήρχαν με τα κολυμβητήρια της Θεσσαλονίκης (λόγω χρεών).

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: