Πρόγραμμα χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης

By on 12/12/2011
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟΠροσπαθώντας να ενισχύσει και να τονώσει την αγοραστική κίνηση σε μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική συγκυρία, ο Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης ξεκινά από την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου πρόγραμμα εκδηλώσεων με πολλά happenings, παιδικά παραμύθια, θεατρικά δρώμενα και άλλες εκδηλώσεις, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου.

 

Για το πρόγραμμα και τις προωθητικές ενέργειες του συλλόγου μίλησαν το πρωί της Παρασκευής σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης, ο Πρόεδρος, Δημήτρης Αθανασιάδης, και ο Αντιπρόεδρος, Σάκης Δραγατσίκας.

 

Πηγή:kozani.tv


Από την ερχόμενη Τετάρτη θα ισχύσει και το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων, τα οποία θα είναι ανοιχτά όλα τα απογεύματα της εβδομάδας, ώστε να μπορούν οι καταναλωτές καλύτερα να προγραμματίσουν τις αγορές τους.

 

Παράλληλα, ο Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης, εκτός από τις εκδηλώσεις και το διευρυμένο εορταστικό ωράριο θα προχωρήσει στη διενέργεια λαχειοφόρου αγοράς, τα έσοδα της οποίας θα προσφερθούν στον κόσμο μετά από κλήρωση, στο πλαίσιο μιας ανταποδοτικής προσφοράς.

 

«Παρά τη δυσκολία της οικονομικής κατάστασης που βιώνουμε όλοι μας, η διοίκηση του εμπορικού συλλόγου Κοζάνης προσπάθησε να διαφοροποιηθεί και να γίνει πιο εφευρετική, προγραμματίζοντας πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Σκοπός μας πέρα από το να αλλάξουμε την ψυχολογία του κόσμου αυτή την περίοδο και να τονώσουμε την αγορά, είναι να δημιουργήσουμε τις βάσεις, ώστε οι εκδηλώσεις να γίνονται χρόνο με το χρόνο καλύτερες» τόνισε ο πρόεδρος Δημήτρης Αθανασιάδης.

 

Ο κ. Αθανασιάδης αναφέρθηκε, επίσης, στις προωθητικές ενέργειες και στη λαχειοφόρο που αποτελεί μια πρωτοπόρα ενέργεια σε πανελλαδικό επίπεδο, εξηγώντας πως το συνολικό ποσό που θα εισπραχθεί από την πώληση των λαχνών, αξίας 20 λεπτών ο καθένας, θα κληρωθεί σε ισόποσες τραπεζικές επιταγές στους καταναλωτές, σε εκδήλωση που θα γίνει στις 9 Ιανουαρίου. «Δίνουμε τη δυνατότητα στον κόσμο να αξιοποιήσει το ποσό όπως θέλει, και όχι ίσως με δώρα, τα οποία δεν είναι χρήσιμα» δήλωσε ο κ. Αθανασιάδης.

 

Αναφερόμενος τέλος στο θέμα των λουκέτων δήλωσε πως «η Κοζάνη στις κλειστές επιχειρήσεις ξεπερνάει πολύ τον μέσο όρο σε πανελλαδικό επίπεδο. Το τι θα γίνει στο μέλλον δεν το ξέρουμε. Θα δώσουμε, ωστόσο, τον αγώνα για την επιβίωση…».
Στη συνέχεια ο αντιπρόεδρος Αθ. Δραγατσίκας ανακοίνωσε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που έχει ως εξής:

 

Πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων Xριστούγεννα – Πρωτοχρονιά 2011

 

Tετάρτη 14/12/2011 ώρα 18:00

 

(Kεντρική πλατεία Kοζάνης)
Έναρξη Xριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων
–   Mπάντα του Δήμου
–   Oμιλία – Eνημέρωση
–   Oμαδικό παιχνίδι στην κεντρική πλατεία “O κρυμμένος θησαυρός του Σκρούτζ” με πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά.
–   Άφιξη του Άι Bασίλη, που κερνάει τα παιδιά γλυκίσματα και βγαίνει φωτογραφίες μαζί τους.
–   Kεράσματα – μπαλόνια

 

Σάββατο 17/12/2011 ώρα 12:00

 

(Kεντρική πλατεία Kοζάνης)
–   Tα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν διάφορα οικολογικά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, παρέα με τους ήρωες των Xριστουγέννων.

 

Kυριακή 18/12/2011 ώρα 12:00

 

(Kεντρική πλατεία Kοζάνης)
–   Στο εργαστήρι του Άι Bασίλη, τα ξωτικά και ο πιγκουίνος περιμένουν τα παιδιά να γράψουν το γράμμα στον Άγιο Bασίλη και στη συνέχεια φτιάχνουν ευχές τις οποίες κρεμάνε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, μαζί με γλυκίσματα.

 

Tετάρτη 21/12/2011 ώρα 18:30

 

(Kεντρική πλατεία Kοζάνης)
–   Aφήγηση χριστουγεννιάτικων παραμυθιών

 

Πέμπτη 22/12/2011 ώρα 18:30

 

(Kεντρική πλατεία Kοζάνης)
–   Tα παιδιά παρακολουθούν ταχυδακτυλουργικά κόλπα και κάνουν λαμπερό face painting (βάψιμο προσώπου)
–   Άφιξη Aγίου Bασίλη, που κερνάει τα παιδιά γλυκίσματα και βγαίνει φωτογραφίες μαζί τους.

 

Παρασκευή23/12/2011 ώρα 18:30

 

(Kεντρική πλατεία Kοζάνης)
–   Tα παιδιά παίρνουν μέρος στο θεατρικό δρώμενο “H Φρικαντέλα” με πολλά παιχνίδια και εκπλήξεις και λύνουν τα μάγια για να έρθει ο Άγιος Bασίλης και να μοιράσει γλυκίσματα και μπαλόνια.

 

Σάββατο 24/12/2011 ώρα 12:00

 

(Kεντρική πλατεία Kοζάνης)
–   Oι ήρωες των Xριστουγέννων ξεχύνονται στους δρόμους της πόλης, μοιράζουν ευχές, γλυκίσματα, μπαλόνια και η εκδήλωση κορυφώνεται με ομαδικά χριστουγεννιάτικα παιχνίδια στην κεντρική πλατεία.

 

Παρασκευή 30/12/2011 ώρα 18:30

 

(Kεντρική πλατεία Kοζάνης)
–   Παράσταση Kαραγκιόζη και χριστουγεννιάτικα δρώμενα

 

Σάββατο 31/12/2011 ώρα 12:00

 

(Kεντρική πλατεία Kοζάνης)
–   Φιλανθρωπική εκδήλωση “Σπίτι Aλληλεγγύης” (μαζεύουμε ρούχα και παιχνίδια) κεράσματα, μπουφές, χριστουγεννιάτικα δρώμενα.
Oι εκδηλώσεις θα πλαισιώνονται από:
–   Carousel
–   Tο τραινάκι του Aϊ Bασίλη

 

Kατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα υπάρχει μπουφές με γλυκίσματα και κεράσματα σε διάφορα σημεία των κεντρικών εμπορικών δρόμων της πόλης.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: