Συλλήψεις για κλοπές στην Πτολεμαΐδα και για απόπειρα κλοπής στην Καστοριά

By on 03/11/2011
EΛΑΣΣυνελήφθη, χθες (02-11-2011) τις απογευματινές ώρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, ημεδαπή 40 ετών, για κλοπή στην Πτολεμαΐδα.
Συγκεκριμένα η συλληφθείσα, η οποία εργαζόταν ως υπάλληλος καταστήματος, κατελήφθη να αφαιρεί μικρό χρηματικό ποσό.

 

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, η 40χρονη κατά το χρονικό διάστημα από 14-10-2011 έως 01-11-2011 είχε αφαιρέσει διάφορα χρηματικά ποσά από το ταμείο του καταστήματος,  το ύψος των οποίων ανέρχεται στο ποσό οκτακοσίων (800) ευρώ.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Πτολεμαΐδας.

 

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Κοζάνης.

 

Επιπλέον χθες (02-11-2011) το μεσημέρι, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας  Καστοριάς, συνέλαβαν έναν άνδρα 45 χρονών και μία γυναίκα 24 χρονών,   για απόπειρα κλοπής στην Καστοριά.

 

Συγκεκριμένα, χθες το πρωί, οι συλληφθέντες προσπάθησαν να εισέλθουν αρχικά σε σπίτι 23χρονης ημεδαπής και στη συνέχεια σε άλλο σπίτι ιδιοκτησίας 46χρονου ημεδαπού, χωρίς τελικά να τα καταφέρουν.  Οι συλληφθέντες έγιναν αντιληπτοί  και μετά από επισταμένες αναζητήσεις, εντοπίστηκαν και προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς, όπου, αφού αναγνωρίστηκαν ανεπιφύλακτα, συνελήφθησαν.

 

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας  Καστοριάς, εξετάζοντας και την πιθανότητα οι συλληφθέντες να εμπλέκονται σε παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Καστοριάς.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: