Σοβαρά προβλήματα από την έλλειψη πετρελαίου θέρμανσης

By on 21/10/2011
ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣΣοβαρά προβλήματα στον Νομό Κοζάνης έχει δημιουργήσει η έλλειψη πετρελαίου θέρμανσης στην αγορά, λόγω της απεργίας των τελωνειακών υπαλλήλων.

 

Χθες, Πέμπτη, έκλεισαν τέσσερεις ημέρες απεργίας και αν αυτή συνεχιστεί τα προβλήματα στην αγορά πρόκειται να ενταθούν, μαζί και η αγανάκτηση του κόσμου που πέρασε «παγωμένες ημέρες» ειδικά με τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν στην Κοζάνη τις περασμένες ημέρες.

 

Πηγή:Πρωινός Λόγος

 

«Από τη στιγμή που τα τελωνεία δεν έχουν λειτουργήσει ο ανεφοδιασμός δεν έχει γίνει και τα νοικοκυριά, τα σχολεία έχουν μείνει χωρίς πετρέλαιο δημιουργώντας όλο αυτό το διάστημα τεράστια προβλήματα και αγανάκτηση στον κόσμο!» σημειώνει χαρακτηριστικά  ο πρόεδρος του Σωματείου Βενζινοπωλών Κοζάνης, κ. Γιώργος Χατζηκυπραίου.

 

Ο ανεφοδιασμός της αγοράς με καύσιμα επρόκειτο να ξεκινήσει πανελλαδικά το Σάββατο, ωστόσο η απεργία των τελωνειακών το απέτρεψε, δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα. «Οι τελωνειακοί υπάλληλοι έχουν προκηρύξει 10ήμερη απεργία η οποία συνεχιζόταν κανονικά μέχρι χθες, αν και όλες οι πληροφορίες κάνουν λόγω για λήξη της απεργίας την Παρασκευή» προσέθεσε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

 

Ωστόσο τα προβλήματα που σημειώθηκαν όλη αυτή την εβδομάδα αλλά και το σαββατοκύριακο που μας πέρασε από την έλλειψη θέρμανσης στα σπίτια ήταν μεγάλα. «Όταν υπάρχουν πρόσθετα οικονομικά προβλήματα στους Έλληνες, η δυστυχία στον κόσμο μεγαλώνει» σημείωσε χαρακτηριστικά.

 

Ο κ. Χατζηκυπραίου ανέφερε ότι η αγορά θέλει μόλις δύο ημέρες για να ομαλοποιηθεί και προσθέτει πως «το πρόβλημά μας είναι η νέα νομοθεσία που αγορά το πετρέλαιο θέρμανσης. Τα πράγματα είναι περίεργα και η νομοθεσία δεν έχει νόημα δημιουργώντας μας προβλήματα».

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: