Κατάληψη των δημαρχείων Κοζάνης και Πτολεμαΐδας

By on 28/09/2011

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣΣε καταλήψεις των δημαρχείων Κοζάνης και

Πτολεμαΐδας προχώρησαν σήμερα Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011 τα μέλη συλλόγων εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη Δυτική Μακεδονία, μετά από απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας τους.

 

Οι καταλήψεις ξεκίνησαν από τις 11 το πρωί και θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος του ωραρίου, ενώ αναμένεται να γίνει και συμβολικό κλείσιμο κεντρικών οδών από τις 12 μέχρι τις 12.30 το μεσημέρι, όπου εργαζόμενοι θα κάψουν τα ειδοποιητήρια του Υπουργείου Οικονομικών για την έκτακτη εισφορά.

 

Πηγή:ΕΡΑ

 

Οι κινητοποιήσεις που εξήγγειλε η ΠΟΕ ΟΤΑ, περιλαμβάνουν ακόμη 24ωρη απεργία την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου για τους εργαζόμενους στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι», ενώ το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Οκτωβρίου αποφασίστηκε αποχή όλων των εργαζομένων στους δήμους  από κάθε υπερωριακή απασχόληση.

 

Τέλος την ερχόμενη Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου, έχει προγραμματιστεί κατάληψη όλων των δημοτικών χώρων στάθμευσης και των χώρων υγειονομικής ταφής των απορριμμάτων μέχρι την έναρξη της απεργιακής κινητοποίησης στις 5 Οκτωβρίου.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: