Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης του πτώματος που βρέθηκε στα Γρεβενά

By on 27/09/2011

ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ«Πρόκειται για εύσωμο νεαρό άνδρα έως 25 ετών» δήλωσε ο ιατροδικαστής

 

Δύσκολο ήταν  το έργο του ιατροδικαστή της ιατροδικαστικής υπηρεσίας του νοσοκομείου Κοζάνης, δεδομένου ότι το πτώμα, το οποίο βρέθηκε χθες, Δευτέρα, στην περιοχή μεταξύ Σιάτιστας και Ταξιάρχη, από τη μέση και πάνω ήταν φαγωμένο.

 

Πηγή:e-ptolemeos

 

Στην υπόλοιπη σορό από τη μέση και κάτω, που βρισκόταν σε «κατάσταση σαπουνοποίησης», σύμφωνα με τον ιατροδικαστή δεν «υπήρχαν κακώσεις», αλλά αυτό καθόλου δεν μπορεί να σημαίνει ότι δεν υπήρχαν κακώσεις στο πάνω μέρος του σώματος ή στο κεφάλι, οι οποίες όμως ήταν αδύνατο να διαπιστωθούν.

 

Φυσικά το DNA θα ρίξει φως στην υπόθεση, γι’ αυτό ο ιατροδικαστής έλαβε υλικό από τα «μαλακά μόρια», τα οποία στάλθηκαν στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. ώστε η ταυτοποίηση να γίνει το συντομότερο δυνατόν.

 

Επίσης να σημειωθεί ότι σε καλή κατάσταση βρέθηκε η κάτω γνάθος, η οποία δείχνει ότι το θύμα είχε ένα σφράγισμα. Είναι ένα στοιχείο που μπορεί να βοηθήσει, εφ’ όσον οι οδοντίατροι κρατούν αρχείο για τους ασθενείς.

 

Πάντως, παρά τη δυσκολία της εξέτασης του πτώματος, αυτό που δήλωσε με κατηγορηματικό τρόπο ο ιατροδικαστής, είναι ότι «πρόκειται για εύσωμο νεαρό άνδρα έως 25 ετών». Οι έρευνες της αστυνομίας για την ταυτοποίηση του θύματος συνεχίζονται.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: