Κατάληψη από το πρωί της Νέας Εθνικής Οδού Κοζάνης-Φλώρινας στο ύψος της Πτολεμαΐδας

By on 05/09/2011
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΚλειστή είναι από τις 7:30 το πρωί η Νέα Εθνική Οδός Κοζάνης-Φλώρινας στο ύψος της Πτολεμαΐδας από κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την απόφαση του Υπουργείου Υγείας να μειώσει τον αριθμό των κλινών του Μποδοσακειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας  και να αυξήσει αυτές του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης.

 

Πηγή:kozani.tv

 

Οι συγκεντρωμένοι από τις 7 το πρωί έχοντας μπροστάρη τη δημοτική αρχή, δημοτικούς συμβούλους, εργατικά συνδικάτα, φορείς κ.α. απέκλεισαν με μηχανήματα του δήμου και τα δυο ρεύματα της Νέας Εθνικής Οδού ζητώντας “να αποκατασταθεί άμεσα η αδικία εις βάρος του Μποδοσακειου”.

 

Συμφώνα με τη Δήμαρχο Εορδαίας, αν ο αριθμός των κλινών δεν επανέλθει στην αρχική του μορφή, οι κινητοποιήσεις θα είναι ακόμη πιο σκληρές και με διάρκεια.
Αξίζει να σημειωθεί πως αύριο το πρωί οι κάτοικοι της Εορδαίας έδωσαν ραντεβού στις 8 το πρωί στον κόμβο των Κοίλων έξω από την Κοζάνη.

 

Αυτή την ώρα ο δρόμος άνοιξε, ενώ πραγματοποιείται πορεία προς το δημαρχείο Πτολεμαΐδας.
Η παρουσία της αστυνομίας είναι διακριτική στον χώρο και η κυκλοφορία των οχημάτων από Φλώρινα προς Κοζάνη και αντίστροφα γίνεται με μεγάλη δυσκολία.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: