Συλλήψεις για κλοπή και απόπειρα κλοπής

By on 05/07/2011

EΛΑΣΣυνελήφθησαν χθες (4-7-2011) ένας 23χρονος ημεδαπός και μια 66χρονη αλλοδαπή για απόπειρα κλοπής και για κλοπή αντίστοιχα.

 

Συγκεκριμένα χθες  τις πρωινές ώρες στα Σέρβια – Κοζάνης από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σερβίων συνελήφθη 66χρονη αλλοδαπή  για κλοπή.

 

Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της  Λαϊκής Αγοράς στα Σέρβια – Κοζάνης, η συλληφθείσα μαζί με άλλη γυναίκα, η οποία διέφυγε και αναζητείται, αφαίρεσαν από την τσάντα 53χρονης ημεδαπής το πορτοφόλι της, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 36 ευρώ, την αστυνομική της ταυτότητα καθώς και το κινητό της τηλέφωνο.

 

Επιπλέον χθες τις μεσημβρινές ώρες στο Εμπόριο Κοζάνης συνελήφθη   23χρονος ημεδαπός για απόπειρα κλοπής σε βάρος 73χρονου ημεδαπού από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας.

 

Ο  23χρονος  τις πρώτες πρωινές  ώρες της 4-7-2011 μπήκε από ανασφάλιστο παράθυρο στο σπίτι του 73χρονου και, ενώ ερευνούσε τους χώρους αυτού, έγινε αντιληπτός από τον παθόντα και τράπηκε σε φυγή χωρίς να έχει αφαιρέσει τίποτα.

Οι συλληφθέντες με την σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

 

Χρήσιμες συμβουλές :

-Ασφαλίστε καλά το σπίτι σας, ιδίως όταν κοιμάστε ή όταν πρόκειται να απουσιάσετε.
-Έχετε πρόχειρα τα τηλέφωνα με τα οποία θα πρέπει να επικοινωνήσετε σε περίπτωση ανάγκης (στενοί συγγενείς, Αστυνομία, Πυροσβεστική, κ.α.).
-Μη διστάσετε να αναφέρετε στην Αστυνομία, κάθε ύποπτο άτομο ή περιστατικό που θα αντιληφθείτε.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: