Αντιδράσεις γονέων του Γυμνασίου Αγίου Χριστοφόρου Εορδαίας

By on 03/07/2011

 

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥΔεν το βάζει κάτω ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου Αγίου Χριστοφόρου Εορδαίας, συνεχίζοντας μέχρι και την τελευταία στιγμή να αγωνίζεται για τη διατήρηση λειτουργίας του Σχολείου ως παράρτημα.

 

Τις τελευταίες ημέρες και μετά τις πληροφορίες ότι μεταφέρονται τα αρχεία και ο εξοπλισμός του χωριού στο γειτονικό γυμνάσιο του Ανατολικού με το οποίο συγχωνεύεται, γονείς που θορυβήθηκαν επισκέφτηκαν το δημαρχείο Εορδαίας και τον Αντιδήμαρχο, Γιάννη Ασπράγκαθο, εκφράζοντας τις ανησυχίες τους στο ενδεχόμενο της εκκένωσης του Σχολείου από θρανία, διαδραστικούς πίνακες, εποπτικό υλικό ζητώντας παράταση χρόνου.
Πηγή:Πρωινός Λόγος

 

Το πρωί της Πέμπτης είχε προγραμματιστεί η παράδοση του αρχειακού υλικού στο γυμνάσιο Ανατολικού κάτι που τελικά δεν έγινε λόγω των αντιδράσεων με τις δύο διευθύντριες των γειτονικών γυμνασίων να αναβάλλουν την παράδοση- παραλαβή για την ερχόμενη εβδομάδα.

 

Την ίδια ώρα οι γονείς των μαθητών δηλώνουν αποφασισμένοι να μην παραδώσουν τα κλειδιά του Γυμνασίου Αγίου Χριστοφόρου αλλά να επιχειρήσουν νέο γύρο επαφών με τους φορείς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους φορείς προκειμένου να μην κλείσει το σχολείο ενώ άμεσα θα κληθούν σε σύσκεψη από το Σύλλογο τους προκειμένου να ενημερωθούν για τις εξελίξεις και να λάβουν αποφάσεις.

 

Εν τω μεταξύ ανεπίσημες πληροφορίες φέρουν τους μαθητές του Γυμνασίου Γαλάτειας να φοιτούν από τη νέα σχολική χρονιά στο 5ο γυμνάσιο Πτολεμαϊδας και όχι στο Γυμνάσιο Αναρράχης – Εμπορίου με το οποίο συγχωνεύεται το σχολείο τους.

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: