Μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης για το Κέντρο Φροντίδας Παιδιού στην Πτολεμαΐδα

By on 03/07/2011

ΚΕΝΤΡΟ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥΠολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Μουσικοθεατρική βραδιά με την ορχήστρα των αφιερωμάτων που διοργάνωσε στο Ξενοδοχείο Παντελίδης ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και φίλων ατόμων με αναπηρία Δυτικής Μακεδονίας.

 

 Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι Γιάννης Σερβετάς και ο Μάκης Σεβίλογλου.

 

Πηγή:vetonews

 

Η εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο της προσπάθειας για την οικονομική ενίσχυση του κέντρου φροντίδας παιδιού και πραγματικά πήγε πάρα πολύ καλά.

 

Την παράσταση όπως ήταν φυσικό έκλεψε ο Γιάννης Σερβετάς που με το πηγαίο χιούμορ του διασκέδασε τους παρευρισκόμενους και δεν σταμάτησε να φωτογραφίζετε με μικρούς και μεγάλους θαυμαστές του. Την παράσταση τίμησαν με την παρουσία τους ο Yφυπουργός Eσωτερικών, Πάρις Κουκουλόπουλος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι, Παύλος Αλτίνης και Βέτα Σπόντη, η Δήμαρχος Εορδαίας, Παρασκευή Βρυζίδου, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και η διοικητής του Νοσοκομείου, Τάσα Μπούρτσου.

 

Ο σύλλογος τίμησε τους Γιάννη Σερβετά και Μάκη Σεβίλογλου, όπως επίσης την διοικητή του Νοσοκομείου και τους άλλους δύο συλλόγους που βοήθησαν στην διοργάνωση της βραδιάς, ενώ την έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποίησαν τα παιδιά του κέντρου που χόρεψαν και κέρδισαν το χειροκρότημα από όλους.

 

Στην φιλία του με την Τάσα Μπούρτσου απέδωσε την παρουσία του στην Πτολεμαΐδα ο Γιάννης Σερβετάς, αλλά δήλωσε πολύ χαρούμενος που το έκανε και υποσχέθηκε αμέριστη βοήθεια στο σύλλογο και συνέχισε «εγώ πάντα βοηθούσα όποτε μου ζητιόταν τέτοιες εκδηλώσεις. Όλοι πρέπει να το κάνουν και ειδικά τώρα είναι επιτακτική ανάγκη να γίνεται, αφού τα πράγματα έχουν δυσκολέψει και το κράτος πρόνοιας δεν υπάρχει. Πρέπει να ξαναπιάσουμε ο ένας το χέρι του άλλου να δουλέψουν τα ένστικτα μας και να βγαίνουμε έξω και να μιλάμε για οτιδήποτε άλλο εκτός από λεφτά. Πίσω από τα λεφτά υπάρχει ο άνθρωπος υπάρχουν οι ανάγκες και αυτό που γίνεται εδώ στη Πτολεμαΐδα είναι πολύ σημαντικό. Μακάρι να είχαμε δύναμη περισσότερη αλλά ήμαστε μέσα στο καλοκαίρι και δεν έχω δύναμη τηλεοπτική και ραδιοφωνική αλλά και η παρουσία μου εδώ μακάρι να φέρει κάτι καλό. Συγχαρητήρια στους ανθρώπους εδώ, εμένα η φίλη μου η Τάσα (βλ. Μπούρτσου) μου το είπ,ε αλλά το καλό είναι ότι ενώθηκαν οι άνθρωποι και υπάρχουν και άλλοι σύλλογοι εδώ και δείχνουν έτσι το δρόμο για να κάνουμε πράγματα. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που ζούμε πρέπει να δίνουν αυτοί που έχουν και μπορούμε να το καταφέρουμε. Πρέπει να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας γιατί αυτοί που την είχαν δεν την πήγαν καθόλου καλά. Το γέλιο είναι ισορροπία καθώς όσο περισσότερο στεναχώρια υπάρχει από τη μια πλευρά τόσο περισσότερο χαμόγελο βγαίνει από την άλλη. Πρέπει να γελάσουμε γιατί είναι μεγάλη υπόθεση και με αυτό θα καταφέρουμε πολλά».

 

Ο Μάκης Σεβίλογλου δήλωσε και αυτός με τη σειρά του « είναι καλό να υπάρχει συμμετοχή του κόσμου σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις γιατί η πολιτεία δεν είναι σε θέση και γιατί δεν θέλει αλλά προφανώς και γιατί δεν μπορεί να στηρίξει τέτοιες προσπάθειες. Έτσι ο κόσμος πρέπει να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο και να κρατήσει τέτοιου είδους προσπάθειες ζωντανές. Παίρνουμε μέρος σε πολλές τέτοιες εκδηλώσεις και σκεφτόμαστε με το κ. Αντωναρίδη και σε συνεργασία με τη Κιβωτό να κάνουμε και άλλες εκδηλώσεις το χειμώνα και ίσως να ανεβάσουμε και ένα θεατρικό».

 

Σαφώς ικανοποιημένος από την προσέλευση του κόσμου ήταν ο κ. Αντωναρίδης που δήλωσε «στο πλαίσιο της ενίσχυσης του κέντρου φροντίδας παιδιού διοργανώσαμε μαζί με το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο, το Σύλλογο Διαβητικών Νομού Κοζάνης και το Σύλλογο Καρκινοπαθών Εορδαίας αυτή την εκδήλωση. Ο σκοπός και στόχος της εκδήλωσης είναι να μαζευτούν όσο περισσότερα χρήματα γίνεται προκειμένου το κέντρο φροντίδας παιδιού που λειτουργεί ο σύλλογος εδώ και 3 χρόνια, αποκλειστικά με δικές του δαπάνες να συνεχίσει να λειτουργεί. Ευχαριστώ τον κόσμο για την ανταπόκριση και συμμετοχή του, τους εθελοντές και βέβαια το Γιάννη το Σερβετά που τιμά την εκδήλωση. Ετοιμάζουμε και άλλες εκδηλώσει όπως το διήμερο μπαζάρ στο κέντρο της πόλης στις αρχές του Σεπτέμβρη, έχουμε κλείσει ένα ποδοσφαιρικό αγώνα με τους παλαιμάχους του ΠΣΑΠ και παλεύουμε για την διεξαγωγή συναυλίας στο γήπεδο με ένα πολύ μεγάλο όνομα του τραγουδιού».

 

Τέλος ο Υφυπουργός, Πάρις Κουκουλόπουλος, (που αυτή την φορά δεν αποδοκιμάστηκε όταν ακούστηκε το όνομα του) δήλωσε «είμαι εδώ να συμπαρασταθώ σε μια πρωτοβουλία που δείχνει ότι η κοινωνία μας έχει δυνάμεις και φωνή, να δηλώσω την συμπαράσταση και τη δέσμευση να βοηθήσω για να μη κλείσει το κέντρο. Η κοινωνία πρέπει να δηλώσει δυναμικό παρών γιατί οι τοπικές κοινωνίες έχουν ανεξάντλητες θέσεις. Αυτό θα προσπαθήσω να περάσω από τη νέα μου θέση ως μήνυμα, όχι όμως για να πάει το μήνυμα στην κοινωνία και να φύγει η ευθύνη από τη κυβέρνηση αλλά για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να ξεπεράσουμε τη κρίση. Συγχαρητήρια σε αυτούς που διοργάνωσαν την εκδήλωση και θα ήμαστε δίπλα τους»

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: