Δήμος Σερβίων – Βελβεντού: Εξαγωγές – Πιστοποιήσεις – Χρηματοδοτικά Εργαλεία τα θέματα της ημερίδας στο Βελβεντό

By on 07/04/2016

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα ΄΄Εξαγωγές – Πιστοποιήσεις – Χρηματοδοτικά Εργαλεία΄΄ πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 6 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο Βελβεντό.

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος και την εταιρία Πιστοποιήσεων ISTOS στο πλαίσιο της ενημέρωσης επιχειρήσεων και συνεταιρισμών.

«Παράγω & Εξάγω, η σημασία του κλάδου των τροφίμων-ποτών στην εθνική και τοπική οικονομία» ήταν το θέμα που ανέπτυξε ο κ. Θωμάς Βασσάρας μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος ο οποίος και κατάγεται από το Βελβεντό, στα «Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας και Τεχνικοί Έλεγχοι – μια προσέγγιση για τις επιχειρήσεις της Δυτικής Μακεδονίας» αναφέρθηκε ο κ. Γεώργιος Μυλωνάκης Διευθύνων Σύμβουλος της SWISS APPROVAL TECHNISCHE BEWERTUNG S.A ενώ ο κ. Περικλής Αλειφέρης Οικονομολόγος – Σύμβουλος Επιχειρήσεων ανέπτυξε το θέμα «Χρηματοδοτήσεις στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις».

IMG_6653IMG_6661IMG_6664

Στα ιδιαίτερα πλεονεκτήματα της ευρύτερης περιοχής του δήμου αναφέρθηκε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Δημήτρης Κουκάλης υπογραμμίζοντας τις ευκαιρίες και τις προοπτικές που παρουσιάζονται καθώς και το μοντέλο των δύο συνεταιρισμών του Βελβεντού.

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: