Εργατική Εστία:Μια υπάλληλος για 12.000 δελτία κοινωνικού τουρισμού σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα

By on 06/07/2011

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΣτα όρια της ανθρώπινης αντοχής κινείται η μια και μοναδική υπάλληλος και παράλληλα προϊσταμένη της Εργατικής Εστίας Κοζάνης, αφού καλείται να απογράψει και να χορηγήσει σε διάστημα τριών  μηνών τα δελτία κοινωνικού τουρισμού σε 12.000 δικαιούχους στην Κοζάνη και την Πτολεμαΐδα, καθώς και να καλύψει όλες τις υπόλοιπες παροχές του Οργανισμού.

 

Πηγή:ΕΡΑ

 

Το πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού στο γραφείο είναι τόσο έντονο, που η υπάλληλος, για να ανταποκριθεί σε όλες τις υπηρεσιακές της υποχρεώσεις, εργάζεται πολλές ώρες πέραν του ωραρίου της, όπου εξυπηρετείται το κοινό, διεκπεραιώνοντας τα εκκρεμούντα οικονομικά ζητήματα της Εργατικής Εστίας, καθώς και την δημοσίευσή τους στο πρόγραμμα Διαύγεια.

 

Παρά τις προσπάθειες που έχουν γίνει, προσωπικό το οποίο θα μπορούσε να εκπαιδευτεί στο λογισμικό και στις διαδικασίες  δεν έχει προσληφθεί ή αποσπαστεί,  με αποτέλεσμα σε περίπτωση κωλύματος της υπαλλήλου η υπηρεσία να παραμείνει κλειστή και να μην εξυπηρετούνται οι πολίτες.

 

Μοναδικό αίτημα παραμένει η άμεση διάθεση έστω και ενός υπαλλήλου που θα βοηθούσε σημαντικά στην εύρυθμη λειτουργία του γραφείου της Εργατικής Εστίας στην Κοζάνη.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: