Τοπικό τμήμα της ΑΧΕΠΑ HJ-15 «Ι. Τράντας» Κοζάνης – Συλλυπητήρια για την προς Κύριον εκδημία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχη της, κυρού Παύλο

By on 16/01/2019

Τα μέλη του τμήματος Κοζάνης, HJ-15 “Ι. Τράντας”, της ομογενειακής οργάνωσης AHEPA, με ιδιαίτερη συγκίνηση εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την Ημετέρα Εκκλησία και το ευσεβές πλήρωμα της Ιεράς Μητροπόλεως Σισανίου και Σιατίστης για την προς Κύριον εκδημία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχη της, κυρού Παύλου.

 

Λόγιος συνομιλητής, φλογερός υπερασπιστής των δημοκρατικών αξιών, ακάματος εκφραστής του Αποστολικού λόγου «…μηδεν μηδν φείλομεν, ε μ τ γαπν λλήλους» ανέπτυξε κατά τη διάρκεια της διακονίας του ένα πολυσχιδές, πρότυπο κοινωνικό, φιλανθρωπικό και εκπαιδευτικό έργο στα πλαίσια του οποίου είχαμε την τιμή κατά το παρελθόν να συνεργαστούμε.

Η απώλεια του δυσαναπλήρωτη. Ο πνευματικός πλούτος, η ψυχική ευγένεια το υψηλό ήθος, ο λιτός  βίος, η αγωνιστικότητα, η αυτοθυσία και κυρίως ο παραινετικός του λόγος, “Νά γίνετε νθρωποι ληθινοί” ας αποτελέσουν την πνευματική παρακαταθήκη του πεφωτισμένου Ιεράρχη προς όλους εμάς.

 Αιωνία του η μνήμη!

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: