Τηλεφώνημα – φάρσα για βόμβα στο Ειρηνοδικείο Εορδαίας

By on 29/11/2012

Σοβαρή αναστάτωση προκλήθηκε χθες το πρωί στο Ειρηνοδικείο Εορδαίας, από τηλεφώνημα αγνώστου ο οποίος ανέφερε ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα στο κτήριο του Ειρηνοδικείου, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί αμέσως η αστυνομία και να εκκενωθεί το κτήριο.

Το τηλεφώνημα έγινε γύρω στις 8.30 χθες το πρωί, από άγνωστο άνδρα, με αποτέλεσμα την άμεση εκκένωση του κτηρίου στο οποίο στεγάζεται το Ειρηνοδικείο. Στον τόπο έφθασαν αμέσως αστυνομικές δυνάμεις της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Πτολεμαΐδας, οι οποίες έλαβαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και απέκλεισαν και την περιοχή γύρω από το Ειρηνοδικείο για κάθε ενδεχόμενο, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων σε τμήμα της οδού Μακεδονομάχων, από την οδό Διοικητηρίου μέχρι και την Μικράς Ασίας.
Στον τόπο έφθασε μάλιστα η ειδική ομάδα πυροτεχνουργών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης η οποία ερεύνησε το κτήριο. Και παρά το γεγονός ότι δεν προέκυψε κάτι ανησυχητικό, καθώς δεν εντοπίστηκε κάποιο απειλητικό δέμα, δεν επετράπη η εκδίκαση υποθέσεων στο Ειρηνοδικείο μέχρι τις 10.30 το πρωί, οπότε και κηρύχθηκε λήξη της επιφυλακής.
Έρευνες για τον εντοπισμό του άγνωστου φαρσέρ που προξένησε μεγάλη αναστάτωση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Πτολεμαΐδας.

e-ptolemeos.gr

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: