Τέσσερα Ευρωπαϊκά έργα συμμετέχουν στο “The Power of Interfaces” Workshop

By on 11/04/2024

Πάλμα ντε Μαγιόρκα, Ισπανία – 3-5 Απριλίου 2024

Το “The Power of Interfaces” 2024 workshop πραγματοποιήθηκε στο Caixa Forum, στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα από τις 3 έως τις 5 Απριλίου 2024. Το workshop διοργανώθηκε από τα Ευρωπαϊκά έργα 24/7 ZEN, HarveStore, EpiStore και HyP3D, με τη συνεργασία και ενεργή συμμετοχή τους στη διερεύνηση και ανταλλαγή γνώσεων και καινοτόμων ιδεών αναφορικά με τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της ενέργειας.

Το workshop επικεντρώθηκε σε συζητήσεις σχετικά με τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στις ενεργειακές τεχνολογίες. Τα θέματα κάλυπταν ένα ευρύ φάσμα, από την αναζήτηση καινοτόμων υλικών για αποθήκευση και μετατροπή ενέργειας, τη μοντελοποίηση, τις τεχνικές χαρακτηρισμού υλικών έως και την εφαρμογή της μικρο- και νανοτεχνολογίας στην κατασκευή συσκευών. Επιπρόσθετα, ένα Summer School πραγματοποιήθηκε στην ίδια τοποθεσία στις 3 Απριλίου, το οποίο συνδιοργανώθηκε επίσης από τα Ευρωπαϊκά έργα EpiStore, HarveStore, HyP3D και 24/7 ZEN, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, από τις βασικές αρχές των υλικών, έως την ανάλυση συσκευών και συστημάτων.

Το “The Power of Interfaces” ανέδειξε τις προοπτικές για την καινοτομία και πρόοδο στον τομέα της ενέργειας, καταδεικνύοντας δυνατότητες συνεργασιών, ανταλλαγής και προώθησης γνώσεων. Αυτές οι ευρωπαϊκές πρωτοβουλίες έχουν ένα κοινό στόχο, να δημιουργήσουν ένα βιώσιμο ενεργειακό μέλλον.

Για περαιτέρω πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε:

Υπεύθυνη επικοινωνίας για το έργο 24/7 ZEN – Kiki Avramidou ([email protected])

Συντονιστής του έργου 24/7 ZEN – Marc Torrell ([email protected])


Σχετικά με το Έργο 24/7 ZEN:

Το έργο 24/7 ZEN είναι ένα έργο διάρκειας 36 μηνών που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελβετική Κρατική Γραμματεία Εκπαίδευσης, Έρευνας και Καινοτομίας (SERI) και υλοποιείται από 14 εταίρους από τον ακαδημαϊκό, τον ερευνητικό και τον βιομηχανικό τομέα.

Ο κύριος στόχος του έργου 24/7 ZEN είναι ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη μίας υψηλής απόδοσης μονάδας εξισορρόπησης ισχύος rSOC κλίμακας 33/100kW και να αποδείξει τη συμβατότητά της με τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε: https://24-7zenproject.eu/

Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

X- Twitter https://twitter.com/247ZENproject

LinkedIn https://www.linkedin.com/company/90874160/

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: