Σύσκεψη Ζερβού με στελέχη της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα

By on 02/07/2011

 

ΑΡΘΟΥΡΟΣ ΖΕΡΒΟΣΣτο νομό Κοζάνης θα βρεθεί ο Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ αύριο Κυριακή και μεθαύριο Δευτέρα.

 

Ο Αρθούρος Ζερβός επισκέπτεται την περιοχή, προκειμένου να συμμετάσχει στην πρώτη συνεδρίαση της νεοσυσταθείσας Διοικούσας Επιτροπής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, της οποίας είναι μέλος και θα συνεδριάσει στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας.
Πηγή:Πτολεμαίος

 

Ο Πρόεδρος της ΔΕΗ θα φτάσει το απόγευμα της Κυριακής στην Πτολεμαΐδα. Θα καταλύσει στο ξενοδοχείο «Παντελίδης», όπου το βράδυ θα πραγματοποιηθεί «κλειστή σύσκεψη» με στελέχη της επιχείρησης.

 

Το πρωί της Δευτέρας ενδεχομένως να επισκεφτεί την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, αλλά αυτό δεν έχει «κλείσει»

 

Ο Αρθούρος Ζερβός έχει να πει πολλά για την κατάσταση και το μέλλον της ΔΕΗ, ειδικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου. Όμως, επειδή υπάρχει πιθανότητα επίσκεψης του νέου Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, στην Κοζάνη το προσεχές δεκαπενθήμερο, ίσως ο Πρόεδρος της ΔΕΗ, να μην θελήσει να προκαταβάλει τον υπουργό στις όποιες ανακοινώσεις πρόκειται να γίνουν, οπότε να μην δώσει τελικώς την συνέντευξη Τύπου.

 

Πάντως, ο κ. Ζερβός οφείλει μία απάντηση στην πρώτη δήλωση που είχε κάνει ερχόμενος στην περιοχή, όταν ανέλαβε το τιμόνι της ΔΕΗ. Είχε πει με κατηγορηματικό τρόπο ότι εάν η ΔΕΗ μετοχοποιηθεί περαιτέρω και χάσει το δημόσιο την πλειοψηφία των μετοχών τότε θα παραιτηθεί.

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: