Συνελήφθη 47χρονος ημεδαπός σε περιοχή της Φλώρινας για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

By on 07/09/2023

Κατασχέθηκαν -16,68- γραμμάρια ηρωίνης, -3,9- γραμμάρια κοκαΐνης, -3,6- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και σύνεργα χρήσης ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη χθες (05-09-2023) το μεσημέρι σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, 47χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

 

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον 47χρονο σε περιοχή της Φλώρινας, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης, μεικτού βάρους -3,9- γραμμαρίων, ποσότητα ηρωίνης, μεικτού βάρους -5,6- γραμμαρίων και σύνεργα χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

 

Ακολούθως, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία όπου διέμενε προσωρινά  ο 47χρονος σε περιοχή της Φλώρινας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ηρωίνης, μεικτού βάρους -11,08- γραμμαρίων και ποσότητα, ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους -3,6- γραμμαρίων.

 

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • -16,68- γραμμάρια ηρωίνης, 
  • -3,9- γραμμάρια κοκαΐνης,
  • -3,6- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 
  • σύνεργα χρήσης ναρκωτικών ουσιών

 

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Αμυνταίου Φλώρινας, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: