Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας 58χρονος ημεδαπός για ψευδή κατάθεση και πλαστογραφία

By on 22/02/2024

Στην κατοχή του βρέθηκαν  2 πλαστές σφραγίδες οδοντιάτρων προκειμένου να τις χρησιμοποιήσει για προσωπικό οικονομικό όφελος 

Συνελήφθη  στις 20-02-2024 το απόγευμα στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, 58χρονος ημεδαπός,  για τα αδικήματα της ψευδούς κατάθεσης και της πλαστογραφίας

Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα ο 58χρονος κατήγγειλε ότι λίγη ώρα νωρίτερα, στην πόλη της Πτολεμαΐδας, άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν από την κατοχή του -1- τσαντάκι, το οποίο περιείχε μεταξύ άλλων -5- χρεωστικές κάρτες τραπεζών και -1- κινητό τηλέφωνο αξίας περίπου -1.500- ευρώ.

Από ενδελεχή έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας διαπιστώθηκε ότι ο 58χρονος κατήγγειλε, αρχές Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους στο Τμήμα Ασφάλειας Αγίας Παρασκευής Αττικής,  παρόμοια πράξη, η οποία έλαβε χώρα σε περιοχή της Αγίας Παρασκευής Αττικής και ότι η κατάθεσή του στο Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας ήταν ψευδής.

Ακολούθως, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του 58χρονου, από προαναφερόμενους αστυνομικούς, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2- πλαστές σφραγίδες οδοντιάτρων, οι οποίες ανήκουν σε υπαρκτά πρόσωπα που διατηρούν οδοντιατρεία σε περιοχές της Αγίας Παρασκευής Αττικής και του Αγρινίου Αιτωλοακαρνανίας, αντίστοιχα, με σκοπό να τις χρησιμοποιήσει για προσωπικό οικονομικό όφελος.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: