Συνελήφθησαν τέσσερις ημεδαπές σε περιοχή των Γρεβενών για κλοπή

By on 13/09/2023

Συνελήφθησαν την 10-09-2023 το απόγευμα σε περιοχή των Γρεβενών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θεοδώρου Ζιάκα, τέσσερις (4) ημεδαπές, μία 25χρονη, μία 51χρονη και δύο ανήλικες, για το αδίκημα της κλοπής. 

Συγκεκριμένα, την 10-09-2023 το μεσημέρι, σε περιοχή των Γρεβενών, οι δύο ανήλικες εισήλθαν σε οικία 80χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των εξήντα (60) ευρώ περίπου, ενώ τις ανέμεναν εξωτερικά της οικίας με αυτοκίνητο η 25χρονη και η 51χρονη. Ανωτέρω ημεδαπές εντοπίστηκαν από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς σε κοντινή απόσταση από την οικία και στη συνέχεια συνελήφθησαν.

Συνεχιζόμενης της προανάκρισης και σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, διαπιστώθηκε ότι  η 25χρονη από κοινού με την 51χρονη και με μία εκ των δύο ανηλίκων, πρωινές ώρες της 10-09-2023 εισήλθαν σε οικία 82χρονης ημεδαπής σε περιοχή της Εορδαίας και με την μέθοδο της απασχόλησης κατάφεραν και της απέσπασαν το χρηματικό ποσό των τριακοσίων (300) ευρώ. 

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Θεοδώρου Ζιάκα, ενώ οι συλληφθείσες, πλην των δύο ανηλίκων, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: