Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Γρεβενών με το Σωματείο Εστίασης Αναψυχής

By on 03/02/2024

Συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του Σωματείου Ιδιοκτητών Καφετεριών Ειδών Εστίασης Κέντρων Ψυχαγωγίας Καφενείων & Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Γρεβενών,  είχε το μεσημέρι της Τετάρτης 31/1/2024, ο Δήμαρχος Γρεβενών, Κυριάκος Ταταρίδης στο γραφείο του στο Δημαρχείο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, παρουσία των Αντιδημάρχων Εμπορίου και Καθαριότητας κ.κ. Αλέξη Κατσάλη και Γιάννη Λέτσιου αντίστοιχα, καθώς και του Προϊσταμένου του Τμήματος Εμπορίου, Στέλιου Παπαγεωργίου, συζητήθηκαν  θέματα που αφορούν τη λειτουργία των καταστημάτων  εστίασης και αναψυχής της πόλης (τραπεζοκαθίσματα, διαχείριση απορριμμάτων, οριοθετήσεις παραχωρούμενων κοινοχρήστων χώρων, διαχωριστικά κλπ.).

Με την παραδοχή της αναγκαιότητας να τεθούν βάσεις σταθερής και παραγωγικής συνεργασίας του Δήμου Γρεβενών με τους καταστηματάρχες, ο κ. Δήμαρχος και οι συνεργάτες του, έδωσαν έμφαση στην ανάγκη τήρησης των νόμων και των κανονισμών  απ’όλους τους επαγγελματίες του κλάδου,  ώστε να μην προκύπτουν ζητήματα προσβασιμότητας και δυσφορίας από τους Γρεβενιώτες πολίτες

Από την πλευρά τους οι καταστηματάρχες, έθεσαν υπόψη της Δημοτικής Αρχής τις θέσεις, τις προτάσεις, αλλά και τις παρατηρήσεις  τους επί των θεμάτων που συζητήθηκαν.

Παράλληλα, ο κ Δήμαρχος ανέλυσε τις πρωτοβουλίες που θα ληφθούν το  επόμενο διάστημα προς την κατεύθυνση της αύξησης της επισκεψιμότητας στην πόλη, που αποτελεί και στρατηγικό στόχο της νέας Δημοτικής Αρχής, γεγονός που θα προσδώσει -μεταξύ άλλων-  υπεραξία και στις επιχειρήσεις του κλάδου, ενώ ιδιαίτερη αναφορά  έγινε στο πλούσιο Πολιτιστικό Πρόγραμμα που καταρτίζει ήδη η Δημοτική Αρχή ενόψει της Αποκριάτικης περιόδου και όχι μόνο.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: