Συλλήψεις για ναρκωτικά στην Κοζάνη και στα Γρεβενά

By on 13/10/2017

Συνελήφθη ημεδαπός σε περιοχή της Κοζάνης για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

 

Συνελήφθη χθες, (12-10-2017) το βράδυ σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης 25χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

 

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 25χρονος, βρέθηκαν στην κατοχή του επιμελώς κρυμμένες και κατασχέθηκαν -5- χάρτινες συσκευασίες περιέχουσες ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -26,8- γραμμαρίων.

 

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

 

Συνελήφθη 48χρονος σε περιοχή των Γρεβενών για καλλιέργεια κάνναβης

 

Χθες, (12-10-2017) το μεσημέρι σε περιοχή των Γρεβενών, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών συνέλαβαν 48χρονο ημεδαπό για καλλιέργεια κάνναβης.

 

Συγκεκριμένα, σε έρευνα που πραγματοποίησαν στην οικία του ανωτέρω σε περιοχή των Γρεβενών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -1- εκριζωμένο δενδρύλλιο κάνναβης και -1- συσκευασία με σπόρους κάνναβης, βάρους -3,6- γραμμαρίων.

 

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: