Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Κοζάνη και Βόιο

By on 30/06/2017

Συνελήφθη 25χρονος σε περιοχή της Κοζάνης για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες, (29-06-2017) το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Βοΐου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βοΐου 25χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία και κατασχέθηκε.

 

Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βοΐου.

 

Σύλληψη 55χρονου ημεδαπού στην Κοζάνη για διακίνηση ναρκωτικών

Χθες, (29-06-2017) το βράδυ στην Κοζάνη, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης συνέλαβαν 55χρονο ημεδαπό, για διακίνηση ναρκωτικών και αντίσταση.

Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, χθες το βράδυ στην Κοζάνη αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 55χρονος, ο οποίος αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο έλεγχό του αύξησε ταχύτητα και προσέκρουσε πάνω σε άλλο όχημα, όπου και συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς παρά την αντίστασή του.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον 55χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή του μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και -1- κινητό τηλέφωνο, ενώ ακολούθως, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του σε περιοχή της Κοζάνης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • -681,5- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και
  • χρηματικό ποσό -400- ευρώ,

ενώ κατασχέθηκε και το ανωτέρω Ι.Χ.Φ. όχημα.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ ο δράστης με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

 

Συνελήφθη 68χρονος ημεδαπός σε περιοχή της Κοζάνης για κατοχή ναρκωτικών χαπιών

Συνελήφθη σήμερα, (30-06-2017) πρωινές ώρες σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, 68χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν -9- δισκία χαπιών, που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει.

 

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης.

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: