Συγχαρητήριο του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας για το παγκόσμιο χρυσό μετάλλιο του Μίλτου Τεντόγλου

By on 26/08/2023

Με απερίγραπτη χαρά και αμέτρητη συγκίνηση το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας “Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου” συγχαίρει τον πρώην μαθητή του και νυν και επάξια παγκόσμιο πρωταθλητή Μίλτο Τεντόγλου για τη μεγάλη του επιτυχία. 

Η νίκη σε έναν τόσο δύσκολο αγώνα παγκόσμιας εμβέλειας, αποδεικνύει το μεγάλο του ταλέντο αλλά και την αδιάκοπη και συστηματική προσπάθεια, το πείσμα, την υπομονή, που χρειάζονται για να επιτευχθεί το τελικό αποτέλεσμα. 

Εκτός από αυτές τις αρετές οι οποίες είναι σίγουρα σημαντικές και αξιόλογες, θα πρέπει να υπογραμμιστεί η σεμνότητα, η ταπεινότητα και ο σεβασμός του μεγάλου αθλητή απέναντι στη διαδικασία και στους αντιπάλους, αρετές που τον κάνουν πρωταθλητή στο ήθος και παράδειγμα για όλους τους νέους αλλά και τους μεγαλύτερους της σύγχρονης εποχής. 

Αγαπημένε μας Μίλτο, για όλους εμάς, τον Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας κ. Θωμά Θεοδωρόπουλο και τον Σύλλογο Διδασκόντων, θα είσαι πάντα το πανέξυπνο και χαρούμενο παιδί που με τη ζωντάνια του γέμιζε τις στιγμές του σχολείου μας, συνδυάζοντας τον αθλητισμό με τη μουσική, από τα χρόνια ακόμα που συμμετείχες στους σχολικούς αγώνες. 

Σου ευχόμαστε να έχεις υγεία και να είσαι πάντα ψηλά, στο βάθρο των αγώνων και στην καρδιά όλων των Ελλήνων.

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: