Στη Φλώρινα η καρδιά της Αρσης Βαρών

By on 04/05/2011

ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ - ΦΛΩΡΙΝΑΗ ελληνική ομοσπονδία, πιστή στη παράδοση της για αποκέντρωση τα τελευταία χρόνια διεξάγει ένα ακόμα πανελλήνιο πρωτάθλημα στην περιφέρεια με στόχο τη διάδοση του αθλήματος και ταυτόχρονα την ανάπτυξη του σε ολόκληρη την χώρα.

Η Φλώρινα λοιπόν θα φιλοξενήσει από την ερχόμενη Παρασκευή τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Εφήβων – Νεανίδων και Παίδων – Κορασίδων.

Πηγή: Sport.gr


Οι φίλαθλοι της περιοχής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της πόλης τους πλούσιο συναγωνισμό και βέβαια τους μελλοντικούς πρωταθλητές μας, που θα πλαισιώσουν τις εθνικές μας ομάδες στο άμεσο και απώτερο μέλλον.

Πρόκειται για μια διοργάνωση που απολαμβάνει τη στήριξη του Δήμου Φλωρίνης και της Περιφέρειας Φλωρίνης.

“Στηρίζουμε τον αθλητισμό σε κάθε ευκαιρία. Θεωρούμε ότι οδηγεί τους νέους σε καλύτερους δρόμους, μακριά από τα ναρκωτικά, το αλκοόλ και γιατί όχι, μακριά ακόμα και από τη συνήθεια της εποχής να κάθονται οι νέοι μας επί ώρες μπροστά από ένα κομπιούτερ. Οι δημότες μας, τα παιδιά μας, πέρα από τους νέους αθλητές θα γνωρίσουν από κοντά και τις μεγάλες μορφές του παρελθόντος, τους Ολυμπιονίκες μας που θα βρεθούν όλοι τους στη Φλώρινα και θα επισκεφθούν και τα σχολεία μας”, λέει ο δήμαρχος της πόλης Ιωάννης Βοσκόπουλος.

Για την ίδια διοργάνωση ο αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Ηλιάδης καταθέτει την άποψη του: “Αθλητισμός και πολιτισμός μας ενδιαφέρουν σε μέγιστο βαθμό. Από τη πρώτη στιγμή αγκαλιάσαμε τη διοργάνωση και αποδεχθήκαμε με μεγάλη χαρά τη πρόταση που μας έγινε από την ομοσπονδία του αθλήματος. Έχουμε καθημερινή επαφή με τον πρόεδρο της Πύρρο Δήμα και άλλους συμβούλους της ώστε να επιλύουμε προβλήματα τη τελευταίας στιγμής. Για εμάς, εδώ στη Φλώρινα τα πανελλήνια πρωταθλήματα αποτελούν μια πρόκληση. Βοηθούμε το άθλημα που μας χάρισε τόσες χαρές στο παρελθόν, τώρα σε μια δύσκολη για τα οικονομικά εποχή και παράλληλα προσφέρουμε την ευκαιρία στους φιλάθλους και όχι μόνο να απολαύσουν από κοντά μεγάλους αθλητές και νέα ταλέντα”.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: