Σκέψεις για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων στον κεντρικό πεζόδρομο

By on 23/06/2011

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣΤο αίτημα για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων στον κεντρικό πεζόδρομο της Κοζάνης απασχόλησε την Τετάρτη την επιτροπή Χωροταξίας– Κυκλοφοριακού – Πεζοδρομίων – Περιπτέρων του Δήμου.

Σύμφωνα με τον αρμόδιο Aντιδήμαρχο, Βαγγέλη Καραπάτσιο, ο δήμος θα προχωρήσει το προσεχές διάστημα στην εκπόνηση μελέτης που θα συνδέει την κεντρική πλατεία με τον πεζόδρομο, στο πλαίσιο της οποίο θα γίνει και η αξιολόγηση του αιτήματος των καταστηματαρχών για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων.

 

Πηγή:o Χρόνος

 

Γενικότερα, πάντως, εκφράστηκαν από την πλειονότητα των συμμετεχόντων επιφυλάξεις σχετικά με τα τραπεζοκαθίσματα, καθώς εκφράζονται φόβοι ότι θα κλείσει έτσι η μόνη ελεύθερη δίοδος για τους πεζούς, μια και το στενό της Κοβεντάρων, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες είναι σχεδόν απροσπέλαστο.

One Comment

  1. nikdigrik

    24/06/2011 at 02:22

    Καλά δεν είδατε στα στενά που γίνεται της πουτάνας και δεν μπορεί ένα πεζός να περάσει θέλετε να μετατρέψετε και τον κεντρικό πεζόδρομο σε απροσπέλαστο. Δηλαδή σ’αυτήν την πόλι αλαλούμ μόνο τα μαγαζιά έχουν δικαιώματα? ο πεζός δεν πληρώνει φόρους και δεν έχει δικαιώματα? Πάντως εγώ ότι βρίσκω μπροστά μου θα το παίρνω σβάρνα και όποιος θέλει ας έρθει να με συλλάβει. Έχει παραγίνει σ’αυτήν την πόλι το κακό με τα τραπέζια στο πεζοδρόμιο ο πεζός δεν έχει καν δικαιώματα? Πού στο διάβολο να περπατήσει κανείς, στους κεντρικούς δρόμους τα πεζοδρόμια τα καταλαμβάνουν οι μαγαζάτορες,στους παράπλευρους τα πεζοδρόμια τα καταλαμβάνουν τα αυτοκίνητα,πού διάβολο λοιπόν θα περπατάνε οι πεζοί? Μια και έχουμε μεγάλους δρόμους ας περπατάνε στο δρόμο.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: