ΣΕΑ Κοζάνης: Πρωτάθλημα και άνοδος στην Β’ Εθνική Κατηγορία!

By on 02/04/2024

Πρωταθλήτρια ομάδα για την αγωνιστική περίοδο 2023-24 αναδείχθηκε ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ, στο πρωτάθλημα Α΄ Τοπικό Β. Ελλάδας και πέτυχε πανάξια την άνοδο στη Β΄ Εθνική. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 14 ομάδες από τη Θεσσαλία, την Ήπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη. Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος κατέκτησε την 1η θέση του 1ου ομίλου.

Στα play off που διεξήχθησαν το σαββατοκύριακο 30-31 Μαρτίου, στη Βέροια, η ομάδα μας πέτυχε τρεις συνεχόμενες νίκες επί του Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 4-0, επί του ΦΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 4-1 και επί του Γ.Σ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΒΑΝΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 4-1, κατακτώντας την 1η θέση που οδηγεί στη Β΄ Εθνική. Οι αθλητές μας Παναγιωτίδης Α., Σόντρας Α. και Σταματίου Α. κατέθεσαν ψυχή, επί 9 ώρες, στον αγωνιστικό χώρο και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Με την ομάδα μας αγωνίστηκαν φέτος και οι μικροί μας αθλητές Πογιατζής Ε., Σούφι Ά. και Μίγγος Α..

 

Ευχαριστούμε τους φίλους και τις φίλες της ομάδας μας, που την υποστήριξαν καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και ιδιαίτερα στους αγώνες των play off στη Βέροια.

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: