Σάρκα και οστά παίρνει η Ογκολογική μονάδα στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας

By on 24/02/2011

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣΑγώνας και συνεχής διεκδίκηση για να πετύχουμε το άριστο με στόχο την αναβάθμιση των υποδομών και της ποιότητας ζωής για εμάς τους ίδιους και τα παιδιά μας ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Εορδαίας με την ευκαιρία της κοπής πίτας το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής (20/2) στο Πνευματικό κέντρο Πτολεμαΐδας παρουσία των αρχών και φορέων του τόπου.
Πηγή: Πρωινός Λόγος


Η μαχητικότητα και η διεκδίκηση σε σειρά ζητημάτων που αφορούν όχι μόνο τους καρκινοπαθείς αλλά και την τοπική κοινωνία, θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο επίκεντρο των δράσεων του Συλλόγου και στη νέα χρονιά γιατί τα αποτελέσματα έρχονται να δικαιώσουν την επιμονή του.

Έτσι όπως ανακοίνωσε   ο πρόεδρος  του Συλλόγου Βασίλης Καραπίντσιος ολοκληρώθηκε η γραφειοκρατική διαδικασία για την εκκίνηση λειτουργίας της ογκολογικής – χημειοθεραπευτικής μονάδας στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας ενώ καταφθάνουν ο ένας μετά τον άλλο οι γιατροί που θα την στελεχώσουν.

Ήδη από την περασμένη εβδομάδα βρίσκεται στο Νοσοκομείο η παθολογοανατόμος κ. Κόκκορη ενώ στο επόμενο δεκαπενθήμερο αναμένεται να παρουσιαστούν και να αναλάβουν καθήκοντα δύο γιατροί – ογκολόγοι.

Παράλληλα μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2011 πρόκειται να δημοπρατηθεί το έργο της νέας πτέρυγας του Νοσοκομείου, το επιστημονικό δυναμικό του οποίου και το νοσηλευτικό προσωπικό φροντίζουν με ιδιαίτερη αγάπη τους καρκινοπαθείς που προσέρχονται στο ιατρείο πόνου για να ανακουφιστούν από την σωματική και ψυχική  ταλαιπωρία.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: