Πρόστιμο 200 ευρώ για όσους δεν πληρώνουν διόδια

By on 10/02/2011

ΔΙΟΔΙΑ STOPΤσουχτερό θα είναι το πρόστιμο για όσους δεν πληρώνουν διόδια, σύμφωνα με τροπολογία που κατέθηκε σήμερα Πέμπτη 10/2 στη Βουλή από τον  Υπουργό Μεταφορών.Η άρνηση πληρωμής διοδίων είναι παράβαση του ΚΟΚ και βεβαιώνεται από την αρμόδια αστυνομική υπηρεσία.

 

Αυτό  συνεπάγεται για τον παραβάτη την επιβολή του διοικητικού προστίμου 200 ευρώ και τη δυνητική επιβολή των διοικητικών μέτρων της αφαίρεσης άδειας ικανότητας οδηγού, άδεια κυκλοφορίας και κρατικών πινακίδων οχήματος για 20 ημέρες.

Πηγή:cosmo.gr


One Comment

  1. sinti

    11/02/2011 at 11:14

    Μηνύσεις για τα διόδια

    Ενάντια στο καθεστώς των διοδίων τάχθηκε η Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδος, η οποία, όπως γνωστοποίησε, κατέθεσε αγωγή, από κοινού, με άλλες Ενώσεις Καταναλωτών.

    Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, «η νομική αυτή παρέμβαση του ΙΝΚΑ εντάσσεται στον αγώνα των πολιτών εναντίον του μέτρου μέχρι την οριστική κατάργησή του, όπως παλαιότερα έγινε με τις παρασιτικές παρκοεταιρείες».

    Η Ομοσπονδία κατήγγειλε ότι ορισμένοι εργολάβοι έχουν τον τρόπο να διατηρούν την ασυλίαγια τα «υπερκέρδη τους, την ώρα που όλος ο λαός μαστίζεται από την άγρια κρίση, το κλείσιμο της παραγωγικής επιχείρησης, την ανεργία, το βούλιαγμα της αγροτικής παραγωγής, τη φτώχεια και την υπερχρέωση».

    zougla.gr

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: