Πρωτοβουλία αγάπης και ανθρωπιάς

By on 24/05/2011

ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΔιήμερο εκδηλώσεων  αγάπης και κοινωνικής αλληλεγγύης διοργανώνει το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Μαΐου ο Σύλλογος καρκινοπαθών Εορδαίας που επικεντρώνεται γύρω από τον παιδικό καρκίνο με τη συμμετοχή πλειάδας φορέων αλλά και επιστημόνων αποδεικνύοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για τα παιδιά εκείνα που μαζί με τους γονείς τους δίνουν αγώνα για να βγουν νικητές στον στίβο της ζωής.

Πηγή: Πρωινός Λόγος


Έτσι το Σάββατο 28 Μαΐου και στις 6 το απόγευμα στο Εθνικό στάδιο Πτολεμαΐδας διεξάγεται ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των  βετεράνων  ποδοσφαιριστών της  Θεσσαλονίκης και της Εορδαίας με  την αντίστοιχη ομάδα του ιδρύματος  για παιδιά με καρκίνο «Φλόγα» ενώ τον αγώνα θα διαιτητεύσουν μέλη του συνδέσμου διαιτητών Κοζάνης. Θα ακολουθήσει συναυλία με μουσικά συγκροτήματα της περιοχής ενώ τα έσοδα θα διατεθούν στην «Φλόγα».  

Την επόμενη ημέρα – Κυριακή 28 Μαΐου- έχει προγραμματιστεί ημερίδα για τα παιδιά με καρκίνο όπου εκλεκτοί επιστήμονες αλλά και άτομα που βιώνουν έμμεσα η άμεσα το «πρόβλημα» θα καταθέσουν τις εμπειρίες και τις απόψεις τους γύρω από το μείζον αυτό θέμα.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: