Προσφεύγει στη δικαιοσύνη η ΔΕΗ κατά της απεργίας της ΓΕΝΟΠ

By on 24/06/2011

ΔΕΗΕναντίον της απεργίας της ΓΕΝΟΠ, ενόψει και των μεγαλύτερων προβλημάτων που αναμένονται από σήμερα στην ηλεκτροδότηση της χώρας, στρέφεται η διοίκηση της ΔΕΗ, προσφεύγοντας στη δικαιοσύνη.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση ελήφθη σήμερα, καθώς χθες το βράδυ οδηγήθηκαν στο ναυάγιο οι συζητήσεις της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ με τον Υπουργό Οικονομικών, Ε. Βενιζέλο.

 

Πηγή:capital.gr

 

Μετά από το ναυάγιο, οι συνδικαλιστές κατέστησαν σαφές ότι προχωρούν σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους, θέτοντας εκτός λειτουργίας ακόμη μεγαλύτερο αριθμό μονάδων, με στόχο οι μικρές μέχρι χθες σε έκταση διακοπές ρεύματος, να γίνουν μεγαλύτερες.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε προ ολίγου η ΔΕΗ, εξαιτίας της κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων της ΓΕΝΟΠ, το νέο πρόγραμμα διακοπών ρεύματος, ξεκινά από τις δύο και φθάνει έως τις πέντε ώρες, γεγονός που αναμένεται να προξενήσει τεράστια προβλήματα.

 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμη 4 μονάδες τέθηκαν χθες το βράδυ εκτός λειτουργίας (3 εξαιτίας της απεργίας και 1 λόγω βλάβης) ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των μη διαθέσιμων μονάδων στις 23.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: