Παρέμβαση της Κοζάνης για τις ενημερότητες

By on 20/05/2011

ΦΣ ΚΟΖΑΝΗΟι διεργασίες συνεχίζονται σχετικά με τις χορηγήσεις αδειών αλλά και τις περιπτώσεις μεταγραφών που κρίνονται άκυρες.

Οι βαθμολογίες δεν έχουν επικυρωθεί ακόμα, αγώνες κατάταξης δεν άρχισαν και από τη μεριά της η Κοζάνη εξέδωσε ανακοίνωση που κοινοποιήθηκε τόσο στη Φούτμπολ Λιγκ 2, όσο και στην ΕΠΟ και ΓΓΑ, με την οποία ζητά να διερευνηθούν όλες οι περιπτώσεις των ομάδων για τη ενημερότητα που έχουν εξασφαλίσει.

Πηγή: gazzetta.gr


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά από τα δημοσιεύματα στον Τύπο, η ΠΑΕ Κοζάνη ζητεί από τη Φούτμπολ Λιγκ 2 και την ΕΠΟ να ερευνήσουν την υπόθεση με τα πλαστά πιστοποιητικά (φορολογία και ασφαλιστική ενημερότητα).

Η πρότασή μας αυτή πιστεύουμε ότι αγγίζει την υποχρέωσή σας να το κάνετε για την καθαρότητα που θέλουμε όλοι μας στο ποδόσφαιρο. Στα πλαίσια της πλήρους διαφάνειας που διακηρύξατε για ισονομία και ισοπολιτεία στην αρχή του πρωταθλήματος, η ομάδας μας έχει έννομο συμφέρον να το ζητήσει από την διοργανώτρια αρχή. Παρακαλούμε για την ενέργειά σας και αναμένουμε τις απαντήσεις σας».

Όπως τόνιζαν οι άνθρωποι της Κοζάνης, δεν αποκλείεται να υπάρξουν περιπτώσεις ομάδων που θα πρέπει να τιμωρηθούν, κάτι που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στη βαθμολογία.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: