Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: «Βιογραφικό Σημείωμα και LinkedIn»

By on 13/04/2024

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με το Περιφερειακό ΙΝΕ – ΓΣΕΕ  Δυτ. Μακεδονίας / Κοζάνης, διοργάνωσαν την εκδήλωση με τίτλο “Βιογραφικό Σημείωμα και LinkedIn”, την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024.

Το μικρό Αμφιθέατρο της Πανεπιστημιούπολης στα Κοίλα γέμισε με δεκάδες φοιτητές, φοιτήτριες και πολίτες, οι οποίοι προσήλθαν για να ενημερωθούν για τον τρόπο σύνταξης του βιογραφικού σημειώματος και για τη διαμόρφωση επαγγελματικού λογαριασμού στον ιστότοπο επαγγελματικής δικτύωσης LinkedIn από τον επαγγελματικό σύμβουλο ΙΝΕ – ΓΕΣΕΕ κ. Νίκο Πατσέλη. 

Σημαντική ήταν η πληροφόρηση που προσέφερε ο κ. Πατσέλης για τον βέλτιστο τρόπο σύνταξης του βιογραφικού και το πως οι υποψήφιοι πρέπει να αναδείξουν τις δεξιότητες, ικανότητες και τα δυνατά σημεία τους, έτσι ώστε να ξεχωρίσει μεταξύ άλλων. Ανέδειξε επίσης τη σημαντικότητα της σωστής διαμόρφωσης επαγγελματικού προφίλ στο LinkedIn δίνοντας συμβουλές και tips.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης οι συμμετέχοντες πραγματοποίησαν ερωτήσεις ενώ το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη εκδήλωση αντίστοιχου περιεχομένου, που θα πραγματοποιήσει το Γραφείο Διασύνδεσης ΠΔΜ στις 18 Απριλίου. 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: