Πανελλαδικές 2011:Δυσκολότερα από πέρυσι τα θέματα σε Μαθηματικά και Νεοελληνική Λογοτεχνία

By on 16/05/2011
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2011Περισσότερο απαιτητικά από τα περσινά ήταν τα θέματα των Μαθηματικών Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης, καθώς και της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας Θεωρητικής Κατεύθυνσης, στα οποία διαγωνίστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι.

 

Σύμφωνα με τους μαθητές τα θέματα ήταν σαφώς δυσκολότερα από πέρυσι και σε πολλές περιπτώσεις οι υποψήφιοι τόνισαν ότι δυσκολεύτηκαν ως προς το να διαχειριστούν σωστά το τρίωρο που είχαν στη διάθεσή τους για να απαντήσουν στα θέματα.
Πηγή:enet.gr

 

Οι υποψήφιοι της Θεωρητικής Κατεύθυνσης που κλήθηκαν να απαντήσουν σε θέματα για το Διονύσιο Σολωμό και την Επτανησιακή Σχολή, χαρακτήρισαν τις ερωτήσεις κλιμακούμενης δυσκολίας, ενώ τόσο μαθητές όσο και καθηγητές τα χαρακτήρισαν περισσότερο απαιτητικά από πέρυσι.

 

Το Σάββατο οι μαθητές εξετάστηκαν στα Μαθηματικά, τη Βιολογία, τη Φυσική και την Ιστορία Γενικής Παιδείας. Τα θέματα των Μαθηματικών κρίθηκαν εξαιρετικά δύσκολα από εξεταζόμενους και εκπαιδευτικούς, ενώ κριτική στα θέματα της Ιστορίας άσκησε η Πανελλήνια Ένωση Φιλολόγων.

 

Οι εξετάσεις θα συνεχιστούν την Τετάρτη με την Ιστορία για τους υποψηφίους της Θεωρητικής Κατεύθυνσης, τη Βιολογία για τη Θετική Κατεύθυνση και την Χημεία-Βιοχημεία καθώς και τις Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων για την Τεχνολογική Κατεύθυνση.

 

Δείτε τα θέματα των Μαθηματικών και της Λογοτεχνίας, στα οποία εξετάστηκαν οι μαθητές σήμερα:

Μαθηματικά Θετικής Κατεύθυνσης – Τεχνολογικής Κατεύθυνσης:

Νεοελληνική Λογοτεχνία Θεωρητικής Κατεύθυνσης:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: